Dort – kniha
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 40 971 kJ / 9 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,07 g |
Tuky | 710,39 g |
Vláknina | 58,30 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 830 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 710,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takýmto spôsobom robím piškótu vždy. My jej hovoríme vodová a vždy sa podarí.
Na 1 vajíčko dávam vždy 1 lyžicu horúcej vody.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 3. 2010 06:53
Za knihu pro děti od paní učitelky Tejajky dávám bod,chtěla bych jednou ochutnat,ale na takovéto práce nemám odvahu,snad jednou uvidíme.
28. 3. 2010 18:40
Irenka, do piškótového cesta prášok do pečiva nedávam, cesto kyprí sneh. Skúšala som raz aj taký postup, ako píšeš, ale viac sa mi pozdávala klasika. Ale povedala by som, že je to vec zvyku. Mám recepty, kde je tvoj postup a tam ho dodržiavam, ale klasickú pičkótu robím takto.
28. 3. 2010 17:36
Tejajo já to dělám právě naopak, vyšlehávám sníh s 5 lžícemi studené vody, s postupným přidáváním cukru, do tuha a po jednom zašlehám žloutky a nakonec zamíchám mouku se špetkou pášku do pečiva.Dříve jsem to dělala stejně jako ty,ale nějak jsem si oblíbila tento postup
28. 3. 2010 17:14
Laďka, na každé vajíčko dávam 1 lyžicu horúcej vody. Na bežný plech robím piškótu z 5 vajec, na roládu z 3 vajíčok, na okrúhlu tortu podľa toho, akú vysokú tortu potrebujem.
Názov : Zákon č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon)
Názov : Zákon č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon)
28. 3. 2010 17:06
Ještě prosím název spisu , ale vážně - paráda a to těsto se hodí, mám hodně podobné, ale zkusím to tvoje, v tom mém se dává víc vody a je tekutější
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 20 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 43 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: dort jako kniha dort ve tvaru knihy dorty jako kniha dorty ve tvaru knihy dort-kniha dort kniha foto jak se peče dort kniha dort recept dorty-kniha kniha receptů kniha jako dort kniha na recepty krémové dorty ve tvaru knihy dortova kniha dortkniha jak se dela dort kniha jak upéct knihu dort bible dorty od mámy kniha recept na knihu
Suroviny: vejce, mouka hladká, cukr krystal, voda, máslo, cukr, mléko, pudink vanilkový, kakao, máslo, cukr moučkový, kakao, rozinky, ořechy mleté, šťáva rybízová, povidla rybízová, povidla rybízová, čokoláda na vaření, tuk ztužený, olej
Dort – kniha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A67j
5 názorů