Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice na skořici

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 3. 2010 19:24

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moc jedlé:)...pak přidám fotky, já to udělala a až pak si vzpoměla na focení:))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marcy1512

17. 3. 2013 23:44

Vyzkoušela jsem,sice jsem se bála,jak to bude chutnat s tou skořicí,ale je to vynikající.:-)Právě že s tou skořicí a mrkví je to nasládklé a vynikající chuti.Mohu vřele doporučit.:-8A pokud se boduje jako v PROSTŘENO,tak dávám 10 bodů:yes:a ještě posílám :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 5. 2011 18:01

Miru sko:-)už víc než rok tady byl od tebe takový zajímavý,lákavý receptík bez fotky;-)Nedalo mi to a dnes jsem udělala"Krkovici na skořici"k obědu:-*
Když jsem si přečetla dobu pečení,maso jsem raději nenaklepávala.Měla jsem 4 silnější plátky,na každý jsem použila 1 mrkev(asi 10-11 silnějších koleček)a 1/4 nakrájeného jablka bez slupky.Nepoužila jsem masox,nahradila jsem kostkou zeleninového bujonu rozvařeného ve 2dl vody,vynechala jsem žampiony,které mi v kombinaci mrkve,jablek a skořice moc neseděly a v závěru 10 minut před dokončením jsem zalila jen 1/2 krabičky 250g balení smetany ke šlehání,ale už bez přidání soli a pepře(zkusila jsem šťávu a byla dost slaná)Celé balení jsem nedávala,šťávy bylo hodně:-)
Manžel,když přišel domů,byl velice mile překvapen,že v troubě není štrůdl,ale MASO;-):-DNemá rád brambory a protože šťávy bylo opravdu moc,udělala jsem mu rýži:-*
Díky za príma chutný a velice dobrý recept-pochutnali jsme si oba:-KJen jedna menší poznámka,solit opravdu jen málo.Přidávám foto i s postupem:-)a+7 bodík za príma mňamku je jistý:-p:yes:

miru_ska

30. 3. 2010 16:37

Dakujem..mne to poradila kamoska,ze je to velmi zrave jedlo a ja som na nu cumela ako puk a smiala sa ci robi masovy strudl...potom som to vyskusala,bez zampionov(s tymi som to nikdy nejedla,ale ona ich vraj dava) a narozdiel od nej s jablkami,to som niekde citala zas ja,ked som si chcela overit presny postup:))

spagetka spagetka

30. 3. 2010 15:15

Skořici občas použiju u masa, se žampiony bych to ale asi taky nezkoušela, jinak :-p:yes:

Ivana79 Ivana79

30. 3. 2010 10:54

Moc zaujímavé:yes:ja by som si dala,len neviem či by to prešlo aj u rodiny:-SAle bod dávam,lebo mne sa to moooc páči:yes:

yanull yanull

30. 3. 2010 04:58

Mám ráda vše, co je se skořicí, dávám ji i do mrkve a tak proč by s ní nemohla být i krkovice? :-p;-) + bodík Mirusce :-K

Bibinka Bibinka

29. 3. 2010 20:20

Miruško, vítej mezi námi "závisláky" na Topkách a přeju ti, aby se ti u nás líbilo;-)
Co se týče receptu, může to být docela dobrý, tak ti dávám 2.boda:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprove na skorici krkovice recept vepřové maso na skořici krkovice na mrkví krkovička recept krkovice recepty maso se skořicí recepty z krkovičky recepty z krkovice marcy1512 na skořici vepřova krkovice s mrkví skořice recepty krkovice s mrkví vepřová krkovice recepty se skořicí recept krkovice s jablky krkovice s jablky krkovice vepřové maso s mrkví a skořicí recept z krkovicky

Suroviny: krkovice vepřová, mrkev, jablko, skořice, smetana, jíška světlá instantní, žampióny, sůl, pepř, máslo, masox

TopRecepty.cz

Krkovice na skořici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z8og