Jablíčkový závin z pekárny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 854 kJ / 1 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,60 g |
Tuky | 75,50 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 257,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2010 16:56
Ano, receptík je podle www.dámy.cz.Ale než přímo v pekárně,tak ho raději po vykynutí peču na plechu
6. 4. 2010 13:29
Jani: 032 je číslo receptu na stránkách domacipekarny.dama.cz - jen tento na rozdíl od receptu je viditelně pečený na plechu
6. 4. 2010 12:40
Vám se fakt na silikonový vál těsto nelepí? Já musím používat mouku stejně jako na dřevěný vál. A to jsem si ten silikonový koupila jenom proto, abych nemusela podsypávat
6. 4. 2010 12:04
Určitě fajný štrůdlík. Můžu se zeptat, co je to za číslo...032?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 44 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 50 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sladké i slané jablečné dobroty - uchování a zpracování jablek
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: závin pečený v domácí pekárně těsto na závin z pekárny kynutý závin z domácí pekárny dáma pekárna závin z domácí pekárny štrůdl z domácí pekarny pekárna-závin domácí pekárna závin domaci jablickovy závin jablecny zavin domaci pekarna těsto na závin do pekárny jablìčkový kolač moučníky z pekárny nudle v domaci pekarne domácí pekárna-závin vaječný koňak z pekárny vareni.dama.cz/recept záviny-pekárny vareni. dama. cz prehled
Suroviny: mléko, olej, cukr, sůl, kůra citronová, mouka polohrubá, droždí sušené
Jablíčkový závin z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/28Nz
4 názory