Ukrajinský boršč
Suroviny
Porce: 5-litrovy hrniec
Nutriční hodnoty
Energie | 999 kJ / 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 46,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Famy o troch druhoch mäsa nie su pravdive, na chuti to nič nemeni. A na Ukrajine sa boršč vari z toho, čo je k dispozicii (co dum dal).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2023 18:00
20. 11. 2022 20:47
26. 10. 2020 06:43
31. 3. 2017 18:05
4. 5. 2011 21:55
petulka:je to vec vkusu, niekomu chuti majoneza, niekomu smotana...
3. 5. 2011 18:33
14. 6. 2010 13:46
4. 5. 2010 21:13
4. 5. 2010 19:15
14. 4. 2010 13:01
byl vynikající,ale nikdy jsem se ho nenaučila vařit,tak snad si na něm z tohoto receptíku pošmáknu...+7
12. 4. 2010 14:02
9. 4. 2010 19:40
9. 4. 2010 19:38
9. 4. 2010 14:58
9. 4. 2010 12:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 9 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Právě bylo uvařeno:
Jahelník
Lenka Vejdo uvařila před 13 minutami
Celozrnný koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou z ovesných vloček
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 2 hodinami
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 4 hodinami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 4 hodinami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 5 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lívance nadýchané jako peříčko: Ukrajinské oladyi od Inny z Charkova jsou fantastické hlavně díky jedné ingredienci
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý
Pět nejlepších jídel z kořenové zeleniny: Mrkev chutná se smetanovou omáčkou, celer smažený a červená řepa pečená
Další recepty
Tématické fráze: boršč podle rodilé ukrajinky recept na boršt boršt borsč bořč borč recept boršč recept borst recept recept na boršč ukrajinske recepty ukrainsky borsc polévka boršt recepty boršt borst polevka recept boršť borč recepty jak uvarit borsc polévka bořč ruský bořč rusky borc polevka
Suroviny: maso vepřové, mrkev, petržel, celer, cibule, řepa červená, zelí bílé, brambory, protlak rajčatový, sůl, pepř černý, vegeta, olej, česnek, petrželka, smetana zakysaná
Ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79q1
17 názorů