Brambůrky jako řízek
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Neni to nic svetoborneho, ale ke spenatu jsou vyborne, na studeno jen tak na chut jsou take skvele. Je to trochu patlacka, ale stoji za to. Fotky zatim nemam, casem doplnim, nebo treba nekdo z topacku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2010 21:57
Není tady komentář od pipre, ale vpomínám si, že to taky dělala a jednou donesla i ochutnat
1. 7. 2010 17:37
eva hubova - dekuji za fotky, jsou opravdu pekne.
30. 6. 2010 13:47
Jé a bodíl jsem zapomněla+8
30. 6. 2010 13:06
Zemiaky na tento spôsob som ešte nejedla,vyskúšamvyzerajú dobre
30. 6. 2010 12:58
Brambůrky byly výbornépřidala jsem fotečky
2. 6. 2010 10:15
Nedávno jsem podobné jedla u své mamky a jsou lepší než americké a dobře se servírují a krásně vypydají
19. 4. 2010 12:52
Zkusím
19. 4. 2010 11:43
Suvicko také dělám podobně
19. 4. 2010 11:11
19. 4. 2010 09:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Palačinkové rolky
Přidáno před 16 minutami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 1 hodinou
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 23 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těstoviny s kapustou
Saratice uvařil před 29 minutami
Tyčinky z jogurtu
12346 uvařila před 50 minutami
Domácí krtkův dort
12346 uvařila před 59 minutami
Nutrie (králík) pečená v marinádě
vesme uvařila před 1 hodinou
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 12 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 12 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: rizky v bramburkach brambůrky hodnocení brambory jako řízek řízek v brambůrkách řízky brambůrky kureci rizky v bramburkach strouhanka z brambůrek řízky s bramburkama řízky v brambůrcích trojobal s brambůrky příloha brambůrky brambůrky řízky z brambůrek rizek obaleny v bramburkach brambory jako řízky strouhánka s bramburek řízky za studena islandský řízek strouhanka z bramburku řízek z bramburek
Suroviny: brambory, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, pepř
Brambůrky jako řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOw6
10 názorů