Masino à la řízek
Suroviny pro 1
1
20 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 2 809 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,71 g |
Tuky | 35,24 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Spíše smažit na pánvi z teflonu.
Možná je už tady takový recept, nepídila jsem, ale tohle mě naučila tchyně, která to má od kamarádky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2023 12:25
ma??co??? absolutně nesnáším prznění našeho jazyka ... ať už je recept jakkoli dobrý i když rarášky zná hlavně z 90-tek snad každý , vařily se ve velkém všude a v podstatě z čehokoliv .
20. 5. 2016 17:44
prosciuto: správne, opravené.
20. 5. 2016 16:43
à la, alebo alla
28. 4. 2011 21:00
mysaci:díky moc,taky ho dělám jen svátečně...
28. 4. 2011 19:59
Jenny, vyzkoušela jsem tvůj receptík a musím říct, že není jako ostatní. Je sice podobný, ale tenhle je jednoznačně nejlepší!!! Sklidila jsem chválu celé rodiny, přiřadím si ho mezi sváteční
Moc moc díky!!
Moc moc díky!!
18. 2. 2011 11:24
Tohle znám pod názvem "rošťáci", je to fakt výborný
25. 10. 2010 10:36
Má stejný recept a můžu potvrdit že je superdávám bodík
8. 5. 2010 11:54
Maris, děkuji za pochvalu, prostě mi tohoto receptu bylo líto, že je tu bez fotky. A navíc...ráda si maso nakládám dopředu, protože pak je hned po ruce, žádná příprava, a při takovém vaření stihnu i spoustu jiných věcí
8. 5. 2010 11:47
Recept opravdu není nic nového, ale ivulinko, přidala jsi krásné fotky
8. 5. 2010 10:34
Jani, vyzkoušela jsem tvůj recept a musím jedině pochválit, protože maso bylo po dvou dnech marinování nádherně měkké a křehké, do marinády jsem přidala malinko červené mleté papriky, aby mělo maso v konečném výsledku pěknou barvu, to dělám téměř u všech receptů. Dovoluji si přidat Ti sem pár foteček, kdyby se nehodily, pak je smáznu a bodík je samozřejmostí.
20. 4. 2010 14:44
nam,nam,a hezoučké dortiky
20. 4. 2010 13:48
letí bodík
20. 4. 2010 10:08
Dělám podobný, jen nedávám sojovku, ale více koření - majoránku, kari, tymián a drcený kmín. Znám pod názvem děkanský řízek, ale jinak dobrota vhodná i na gril.
20. 4. 2010 09:43
prskavka.bobo nemáš tak úplnou pravdu....pokud mám čas na uveřejnění receptu, mám čas i na to, pohledat, jestli tu podobný není. To, o čem mluvíš, je pohodlnost, ne nedostatek času.
20. 4. 2010 09:29
Posílám bodík,nemá každý čes hledat,jestli už tady podobný recept je nebo ne.Dneska se dívám,recept se mi líbí,a hned ho vyzkouším,tak to asi funguje ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 5 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 18 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 16 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 58 minutami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 2 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 2 hodinami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 2 hodinami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Máslové krémy jsou nejpoužívanějšími krémy vůbec: Zdobí se jimi dorty, zákusky, pečivo i vánoční cukroví
Další recepty
Tématické fráze: děkansky řizek děkanské řízky masino mášino maso recept recept na děkanské řízky recepty z vepřové kotlety děkanský řízek děkanský plátek dekansky rizek recept masino ala děkanské řízečky děkanský řízek recepty kuřecí plátky svátečně jak dlouho smažir kuřecí řízek,aby byl křehký-měkký dekanske rizecky recept řízek z drceného chleba vepřové maso svátečně děkanský vepřový řízek recept jak dlouho smažit rošťáci řízky svatečne top recepty dekanske rizky
Suroviny: maso, solamyl, hořčice plnotučná, vejce, pepř, česnek, sádlo, řepa červená
Masino à la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq5O
16 názorů