Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

21. 4. 2010 17:42

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 732 kJ / 892 kcal
Bílkoviny28,60 g
Tuky74,77 g
Vláknina8,90 g
Cholesterol 202 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,79 g
Sacharidy22,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nedejte se odradit délkou receptu, jde to rychle a je to i rychle hotové – tak rychle, jak rychle se podusí králík.

Ten správný šmak celému receptu dodá citrón a zelená petrželka!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Betyna

22. 4. 2010 06:37

Jahoda - spařuje se horkou vodou, aby se maso "zatáhlo" a je pak uvnitř šťavnatější, ale nemusíš to dělat, můžeš ho třeba na tuku napřed opražit ze všech stran a pak podlít a bude to stejné.

zizala zizala (moderátorka)

21. 4. 2010 22:00

Spagi, dík, aspoň Ty chápeš, jak to myslím :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2010 21:55

jahoda já jsem to taky nikdy nedělala, možná je to jen zvyk. ;-)

jahoda jahoda

21. 4. 2010 21:35

Na králičím mase jsme vyrostli, ale nepřejedla jsem se ho.:-p Zajímavý recept, jen jsme ho nikdy nespařovali vřelou vodou. Není to škoda ho tak trestat:-)) To je tedy pro mě novinka a nevím ani proč se to dělá???:-O:yes:

hafikov hafikov

21. 4. 2010 21:03

Králičí recepty vítám.:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

21. 4. 2010 19:43

Betynko, žížalka to ale myslela dobře - ona měla ten dlouhý název proto, aby bylo jasné, o čem je recept. Ty máš v názvu odkaz, odkud jsi čerpala, takže ten odkaz klidně jde do poznámky. Žížalka to nemyslela zle, ale klidně ten název tak nechej ;-);-)

Betyna

21. 4. 2010 19:06

zizalo - rozhodně asi jako tvůj recept: Tvarohové knedlíky se špenátem v omáčce ze sušených rajčat :-8 proč by měl vadit dlouhý název?

Aneta Aneta

21. 4. 2010 18:53

Marcelo tak to se mi líbí.:-)

zizala zizala (moderátorka)

21. 4. 2010 18:53

Marcelo, nešlo by dát druhou část názvu do poznámky pod receptem? Takhle je to zbytečně dlouhé, ne? :-8

BILKOVAI BILKOVAI

21. 4. 2010 18:28

Hmmmmm, ukládám a za...3:yes::-*:-p;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2010 18:17

Marci, tak to musí být dobrota!! Já moc ráda vařím králíka, pokud ho tedy seženu.. Samozřejmě, že super by byl domácí, ty v obchodech...:no:, ale co nadělám, když jiný není. Tohle si ukládám a určitě brzy vyzkouším, ikdyby s kuřetem;-):yes::yes:

variel variel

21. 4. 2010 17:43

Tak to musí být bašta:-):-8:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí šunka z králíka králík na 250 způsobů kuchařka králík na 250 způsobů domaci uzenař kaldoun z kralika parky z kralika králík na 100 způsobů šunka z králíka recepty sunka z kralika jak spařit králíka uzeni kralika priprava uzeni kralika šunka z králíka recept kralici kucharka králík v šouletu soulet z kralika příprava králíka na uzení králík na sto způsobu králík šunka jak podusit kralika

Suroviny: králík, šunka, žampióny, párky, cibule, tuk, máslo, smetana ke šlehání, bujón, šťáva citronová, sůl, pepř, petrželka zelená, mouka hladká

TopRecepty.cz

Králík podle uzenáře – podle knihy Králík na 250 způsobů od Pavla Biška

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y78K