Řízky v zelném těstíčku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 719 kJ / 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,78 g |
Tuky | 9,46 g |
Vláknina | 10,25 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,21 g |
Sacharidy | 49,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mi přišel mailem, ale v originále se do těstíčka dává syrové maso. Já jsem jednou v restauraci dostala v podobném pokrmu (řízek ondráš) polosyrové maso, tak od té doby do bramboráku nebo teď do zelňáku dávám raději maso předem opečené.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2016 22:10
Dělal jsem Ondráše a použil jsem kuřecí prsa nemusí se předem opékat,pomalu smažit a jeto.Dobrou chuť.
10. 10. 2015 11:58
ooo co nejdříve vyzkouším , děkuji za receptík uloženo bodík letí
6. 9. 2013 12:12
velmi chutné :)
13. 11. 2012 18:28
Dnes jsme měli k obědu tyto řízky a byly úžasné.Skvělé těstíčko,děkuji za recept,budu dělat častěji.
3. 6. 2010 22:20
Ó nádhera!!!!
3. 6. 2010 08:49
Aj toto mi uniklo! Nádhera! +
3. 6. 2010 06:50
Teda,to je nápad!!!!
2. 5. 2010 14:05
Pipre - uzení se ke kysanému zelíčku náramně hodí. Dobrý nápad.
2. 5. 2010 13:55
Dnes jsem dělala a místo masa na řízky jsem použila upečené uzené koleno. Moc nám chutnalo
1. 5. 2010 19:40
1. 5. 2010 19:38
Pěkný recept, musím vyzkoušet. Máš krásné fotky+
1. 5. 2010 18:16
Skvělé!!!!Posílám bodík
1. 5. 2010 16:03
Toto je fakt bašta děláme i zelné i bramborové bod
fotka je nádherná
fotka je nádherná
1. 5. 2010 15:40
musím vyzkoušet, máme doma celý soudek nalož.zelí
1. 5. 2010 15:16
úžasné+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 12 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 15 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 17 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 5 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 5 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 5 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 7 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 7 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 10 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 11 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
S čím rychle připravit špenát? Obvykle ho podáváme s bramborami, knedlíkem nebo těstovinami. Jsou ale i jiné možnosti
Sáčky na koření jsou praktické a jednoduché, usnadní nám vaření a dochucování jídel
Další recepty
Tématické fráze: řízek v zelném těstíčkü kuřecí řízek v zelném těstíčku uzené v zelném těstíčku kotleta v zelném bramboráku kuřeci v zelném těstíčku kuřecí řízky v zelném těstíčku maso v zelném těstíčku recept zeli v testicku uzené maso v zelném těstíčku kuřecí maso v zelném těstíčku řízky v těstíčku těstíčko na řízky zelný soudek uzene v zelnem bramboraku uzené maso v zelném těstíčku řízek v těstíčku se zelim uzené v zelném těstíčku rizek ze syroveho testicka rizek v zeli uzené řízky v zelí
Suroviny: maso na řízky, zelí kysané, vejce, mouka, pivo světlé, kmín drcený, sůl, pepř, olej
Řízky v zelném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gpm9
20 názorů