Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí maso v bramboráku

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

9. 5. 2010 14:49

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie490 kJ / 117 kcal
Bílkoviny3,00 g
Tuky0,15 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Možná by to šlo i zapéct v troubě a chci to vyzkoušet příště. O receptu se bavily 2 ženský v Kauflandu a pravili, že je to rychlé a moc dobré-nastražila jsem uši a tady je pro vás recept a ženský měly pravdu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

3. 2. 2016 12:22

helena: recept je z roku 2010, nenapadlo Vás, že za těch 6 let je nejspíš dávno opravený? ;-):-D

helena

3. 2. 2016 12:18

nevidim nikde žádne pravopisné chyby

Ivana79 Ivana79

8. 7. 2010 14:50

Neovládam český jazyk až tak dokonale,ale aké chyby:-?:-?

vřeteno

8. 7. 2010 14:42

až na ty pravopisné chyby...

Jenda1 Jenda1

11. 5. 2010 20:00

Jani, nejen krůtí je v bramboráku skvělé:-p:yes:. :-!:-)):yes::yes::yes: +18

cardanka

10. 5. 2010 09:32

Bibinko:-Kbáječná to dobrota:-p co nejeden chuťový pohárek polechtá a 17.bodka tak ta je jasně Tvá;-)

janusa

10. 5. 2010 07:56

:yes:ňamy ňamy:-)):-p:-p:-p+1

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 5. 2010 22:52

Mám hlad:-(:-)):-D:yes::yes:

Iruna

9. 5. 2010 20:02

posílám bod:-K:yes::yes:

prskavka.bobo

9. 5. 2010 18:12

:yes::yes: bodík letí

Drobek Drobek

9. 5. 2010 17:56

:-p Tenhle recept jsem kdysi viděl v televizi s Jacquesem Pepinem a Julií Child (tady v Americe), nebylo to s krůtou ale s lososem. A bylo to dóóóbré. Rozhodně doporučuju zkusit. Losos moc dlouhou dobu na udělání nepotřebuje, jak brambory zezlátnou, už je to dost. :-8

pipre pipre

9. 5. 2010 16:19

Bibinko, paráda:yes:+9

rebeka rebeka

9. 5. 2010 15:55

Bibi:yes:dělám podobně,jen místo papriky dávám majoránku a tady tomu říkáme Ondráš;-)masíčko může být i z čuníka:-Ddalší bodík:yes:

drahulin drahulin

9. 5. 2010 15:42

Bibinko mňam mňam.:-p:-p:yes:

yanull yanull

9. 5. 2010 15:31

Bibi, někdy není na škodu nastražit uši, viď? :-);-) Dělala jsem jednou uzenou krkovičku v bramboráku v troubě, ale mám-li být upřímná, nebylo to ono. V tomto případku bych smažila, jak to máš Ty. Já jen to maso lehce obalím v mouce - krátce před smažením a Tobě posílám za dobrůtku bodík. :-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: maso v bramboráku krůtí maso recepty krůtí prsa v bramboráku krůtí maso s bramborem bramborák ondráš krůtí maso krůtí maso v troubě maso k bramborákům ondráš maso v bramboráku krůtí řízek v bramboráku maso v bramboráku v troubě recept maso v bramboraku maso obalene v bramboraku maso k bramboráku maso v bramboráku recept krůtí ondráš krůtí řízky v bramboráku maso s bramboráčky recept na maso v bramboraku krůtí maso recept

Suroviny: maso krůtí, brambory, paprika sušená sladká, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Krůtí maso v bramboráku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z8k2