Těsto všestranného využití pro začátečníky
V zájmu šetření a recyklace lze využít i toustový chléb do "těsta". Pokud chcete zkusit rychlovku, použitelnou pro sladkou i slanou náplň, využijte zkušenost s přípravou podle našeho receptu. Dobrou chuť!
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 414 kJ / 99 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 11,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nemusíte se toho bát, s těstem se pěkně pracuje, po vyválení kolečko podeberu širší špachtlí nebo nožem. Lze ho použít i jako základ pod pizzu, kdo chce, přidá do něj vajíčko, ale není to třeba. Budete překvapeni jeho chutí, na slano do něj dávám navíc lžičku vegety a chci ho vyzkoušet v řídším provedení ještě na "halušky" a v původním na cibulový koláč, ale třeba zde vás z něj něco napadne udělat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2023 19:56
Docela dobrý nápad. "Těsto" jsem použila jako základ n pizzu - a dobrý
28. 11. 2010 17:01
Právě jsem doděla taštičky sladké varianty, a teda nic moc Nevím, kde je chyba, ale přišly mi takové bez chuti. Tak jsem je aspoň obalila ve skořicovém cukru, aby to mělo trochu šmrnc.
21. 8. 2010 20:43
yanull ,to si piš já vyzkouším a je to nápad fakt bomba jako tvoje všechny recepty perfektní
21. 8. 2010 20:38
Kari, dnes nikdo nemá na rozhazování, tak jsem ráda, když někomu bude toto k užitku
21. 8. 2010 20:32
Fotečka mi radost udělala a doufám, že jste si pochutnali
21. 8. 2010 19:42
přidávám fotečku, snad ti udělá radost
21. 8. 2010 19:11
yanull,si borec ty tvoje recept ,si fakt šikulka paráda vše co si sem dala
21. 8. 2010 18:45
přímo čumim ,to je perfektní nápad
21. 8. 2010 18:31
teda Jani, kam na ty recepty chodíš? Hned jsem to zkusila, i s moukou jsem si poradila (polohrubou tu nemám) a plnila taštičky marmeládou z červených hroznů a musím říct, že to bylo vynikající v jednoduchosti je vážně krása bodík letí a sklizena pochvala
3. 6. 2010 10:46
Bájo v jednoduchosti je síla Mám ráda tvé recepty, dodávají mi klid,že není třeba se tak honit
18. 5. 2010 18:15
Jako "začátetnícovic holka" to beru všemi deseti
18. 5. 2010 17:51
Všem díky za bodíky a doufám, že budete s těstem spokojeni, jak začátečníci, tak i pokročilí
18. 5. 2010 12:02
..
18. 5. 2010 10:11
Jani, tak tohle se mi liiiibiiii13
18. 5. 2010 07:12
Dobrý nápad. Uričitě by byla dobrá i takzvaná pizza.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 28 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 29 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 29 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 33 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 39 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Těstoviny a kuřecí maso: Vyzkoušejte rychlé recepty na chutná letní jídla
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: smetanovy zaklad na pizzu smetanový základ na pizzu recept pizza smetanovy zaklad pizza smetanový základ recept testo na pizu pizza recept smetanový základ recept smetanový základ na pizzu využití těsta na pizzu jak udělat smetanový základ na pizzu smetanový základ pizza recept pizza na smetanovém základě recept pizza pro začátečníky těsto na pizzu využití palacinky pro zacatecniky využití-povidel smetanový základ na pizu smetanový základ využití toustového chleba svěrlé těsto základ toustový chléb sladěnka
Suroviny: chléb toustový, olej, mléko, sůl, mouka polohrubá
Těsto všestranného využití pro začátečníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jY74
24 názorů