Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

18. 5. 2010 18:09

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie876 kJ / 209 kcal
Bílkoviny6,19 g
Tuky2,02 g
Vláknina18,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy38,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje improvizace! K jazykům jsem podávala bramborovou kaši. Moc jsme si pochutnali a doporučuji vyzkoušet, stojí to za to!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

20. 5. 2010 10:08

Bibi, nemuselas to přepisovat - jalovec i jalovčinka je stejný výraz pro jednu a tu samou rostlinu,jinak pro nezasvěcené - zde mrkněte, jak je jalovec velmi užitečný, i když opatrnost je taky na místě ;-)http://clanky.vareni.cz/jalovcinky-aromaticke-bobu...

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 5. 2010 20:34

Bibinko:yes::yes::yes:dnes jsem dělala,akorát trošku jinak,neměla jsem zázvor:-Spříloha byly knedlíky,manžel si pochvaloval a letí od nás bodík:-K
Vzkaz pro neregistrované-toto jsou stránky o dobré mňamce a nápadech o vaření:-Dné o pravopisu,nejsme puntičkáři:-O;-)

Bibinka Bibinka

19. 5. 2010 19:58

Děvčata, jalovčinky jsem přepsala na jalovec, aby vás to nemátlo, chuťově je to totožný;-)-jen na vysvětlenou, aby diskuze nebyla pro někoho podivná;-)

zizala zizala (moderátorka)

19. 5. 2010 11:32

No jo, Spagi, ale tohle asi musí být zelené...a ještě se zeptám, to je Bibi nějak sušíš nebo mrazíš? :-8 Asi se ptám jako pako, ale nikdo neví všechno, já jsem dosud kupovala jen ty tmavé kuličky, jiný jalovec jako koření ani neznám :-O Trošku jsem hledala na netu, ale tam všude se pod pojmem jalovčinky myslí ty tmavé jalovcové kuličky, tak nevím :-/

spagetka spagetka

19. 5. 2010 11:29

žížalko, i ty jedna - jalovec na podzim přece!!!!!:-D:-D;-):yes:a přijeď do Jizerek, nebudeš vědět co s ním :-D:-D

zizala zizala (moderátorka)

19. 5. 2010 11:28

Bibi, já mám taky dotaz na ty mladé jalovčinky...to se asi nedá koupit, takže musím vyrazit do přírody na jalovec :-O Tak to leda tak někam na hřbitov, jinde o nich nevím. Kdy se to sbírá, aby to bylo ono?

zizala zizala (moderátorka)

19. 5. 2010 11:24

Midla: spisovná čeština není podmínkou, zde se píše i hovorově, někdo i nářečím ;-)Podmínkou je, aby recept neobsahoval pravopisné chyby a ta je splněna :-)

spagetka spagetka

19. 5. 2010 09:42

Bibi, super, jo odstraň si čárku nad žampionama, aby Midla (neregistrovaný/á) byl/a v klidu :-D:-D, jinak :-p:yes:

Midla

19. 5. 2010 08:28

Jazyky dobré, ale spisovný jazyk se nějak vytratil.

Hanysek Hanysek

18. 5. 2010 21:46

Miluju jazyky,doslova na nich ujíždím!!! Toťto musím teda vyzkoušet.:yes:

maris maris

18. 5. 2010 20:27

Jejda - já jsem vždycky byla přesvědčená, že mezi jalovčinkami a jalovcem není žádný rozdíl:-O

Jenny

18. 5. 2010 19:04

díky:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

18. 5. 2010 18:48

Bibi, díky. Ale myslím, že bys to tedy měla asi v receptu opravit, protože pokud dojde někdo méně zkušený, koupí rovnou dva hovězí jazyky a pak nebude vědět, co s tím vším masem....;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 5. 2010 18:45

Jééé, Jani, mňááám!!:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: telecí jazyk aspikový dort recept http prirucka. ujc.cas.cz http prirucka. ujc.cas.cz recepty se zampionama vepřový jazyk recept rozdíl mezi jalovcem a jalovčinkami hovězí jazyk recept kolik stojí hovězí jazyk recepty se zázvorem hovezí jazyk na na cibulce top recepty vepřový jazyk hovězí jazyk recepty pravidla pravopisu-osmažená cibulka omačka ze zampionama prirucka.ujc.cas.cz hovězí jazyk na cibulce jalovcinka koupit miluju jazyky hovězí jazyk na zázvoru

Suroviny: jazyk hovězí, cibule, česnek, žampióny, zázvor, vývar, solamyl, masox, česnek mědvědí, pažitka, olej olivový, sůl, pepř celý, jalovec, cibule, bobkový list

TopRecepty.cz

Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BPoo