Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Potahovací hmota

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 5. 2010 16:47

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie17 321 kJ / 4 140 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky60,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy900,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hmota je velmi podobná této - http://www.potahovaci-hmota-formix.eu/cukrarska-po...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

anna159

21. 5. 2015 16:40

Co to je ten rostlin tuk nebo olej:-?:-?:-//

elis

2. 7. 2014 22:14

tuto hmotu uz jsem zkousela lepila se a nedržela tvar a to jsem tam dala cca jeden a půl kilo cukru :-S

katka

15. 5. 2014 21:06

Perfektní, už dělám podruhé a super :-) :yes:

zuzka

12. 3. 2014 18:48

jo a bile maj i v tesku.na obarveni jsem do bile hmoty nasypala potravinářskou barvu v prášku a dala jen kapku vody ozmichala prstem a pak propracovala :-);-)

zuzka

12. 3. 2014 18:46

tak jsem to zkusila jen z jednoho pitlíčku bombonu.super .

:-))

Eliška

22. 8. 2013 16:02

právě ji chci vyskoušet a jak vidím tak se dařila jduna ni :-)

Zdenka

15. 8. 2013 14:50

bílé jsem koupila v InterSparu

zsabina

28. 1. 2013 15:04

Dělala jsem poprvé teď o víkendu a byla jsem moc spokojená..:-) takže všem doporučuji..:) přidala jsem do toho pár kapek citronové štávy, aby to nebylo tak sladké.. :-)) :yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Dasa

24. 10. 2012 22:26

Obarvit se dá jak gelovym barvivem tak tekutym, praskove jsem nezkousela. S vodovým barvivem opatrně možná budete muset pridat cukr. Ja dávám potažený dort do lednice. Hmotu samotnou bych tam nedávala, tu uchovávám zabalenou v celofanu a v pytlíku co se dá zapnout tak aby tam nebyl vzduch, jinak hmota vysycha a tvrdne ;-)

miki

8. 10. 2012 21:28

Janie:Bíle prodavají třeba Lidlu. Nevím jestli pořád, ale minimálně když tam bývá americký týden.

Andrea Květová

1. 10. 2012 15:34

A ještě dotaz, zda se dá dát hmota do lednice? Někde jsem četla, že může zvlhnout, díky :)

Andrea Květová

1. 10. 2012 15:31

Dá se tato hmota také barvit? tekutým, gelovým nebo i práškovým barvivem? Děkuji za odpověď :)

janie

26. 8. 2012 13:17

magdalenka: no já jsem to nechtěla na tenhle recept ale na opékání a udělání jako sandwich podle američanů :) a ty naše české marshmellow jsou takové malé a není to z nich to pravé :)

magdalenka magdalenka

26. 8. 2012 13:09

Janie: ak nezoženieš biele u vás a máš napr. ružovobiele - tú ružovú časť odstrihneš...;-)

Janie

26. 8. 2012 12:36

Kde se dají koupit ty americké bílé marschmellow ? :)Nejlépe v Šumperku popř. okolí :) Nemůžu je nikde sehnat...:) Děkuji za odpovědi :)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: fondan potahovaci modelovací hmota fondan potahovaci modelovací hmota recept domácí potahovací hmota na dorty cukrová hmota marschmelou marschmallow fondán recept na potahovou hmotu cukrová hmota k2 výroba potahovací hmoty na dort cukrová hmota recept potahovací hmota na dorty z bonbonů domácí výroba potahovací hmoty na dorty výroba fondánové hmoty potahovací fondánová hmota na dorty bila potahovaci hmota na dorty hmota z marschmelou marshmallow hmota cukrová hmota na dort domácí potahovací hmota na dort hmota z marshmallow bonbonů

Suroviny: marshmallow bonbóny, voda, cukr moučkový, tuk rostlinný

TopRecepty.cz

Potahovací hmota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WQnE