Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarský guláš z hovězího masa

Hodnocení receptu je 4,6 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

27. 5. 2010 14:13

Suroviny

Porce: 6 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 000 kJ / 1 195 kcal
Bílkoviny228,27 g
Tuky13,97 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 503 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy34,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s knedlíkem nebo těstovinou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

radekhk radekhk

14. 12. 2022 00:06

Do maďarského guláše nepatří žádné rohy a chilli a na takové množství masa je masox zbytečný,dávám pálivou papriku,dužinu z rajčat a kapie,guláš ze zásady v hrnci z papiňáku je vždy jinéj ....ale jinak ok

prosciuto

13. 8. 2016 12:47

Lenka30:
V Madarsku sa podáva Gulás vzdy s haluskami (galuska po madarsky), co Vy nazývate "noky".
Nikdy s knedlíkom, to je ceská "specialita". V Madarsku knedlík mozno poznajú z návstevy Ceskoslovenska, ale nie je mi známe, ze ho pripravujú. Nikdy som ho v Madarsku nevidel a ani pri ziadnom recepte nebol spomínaný.
Takze "noky" sú tá tradicná kombinácia k Madarskému gulásu.
K ceskému napr. knedlík.:-p

Lenka30 Lenka30

1. 2. 2011 12:04

téda jako guláš s nokama,to mě ještě nenapadlo ;-) to je třeba vyzkoušet ;-):yes:

k.radulka k.radulka

3. 9. 2010 07:39

Merylas :yes::-K

Merylas Merylas (moderátorka)

2. 9. 2010 20:22

Radko, nedávno jsem dělala tento guláš skoro stejně v normálním hrnci. Nebudu proto přidávat nový recept. Cibuli osmahnu do růžova, dám zpěnit mletou papriku, rychle přidám maso které orestuju, pak rajčatový protlak který taky osmahnu, koření a trochu vody. V druhé polovině dušení dám rajčata a místo beraních rohů čerstvou papriku. Guláš je pak mírně zahuštěný moukou, dochucený a v něm jsou noky připravené z polohrubé mouky,1 vejce a vody. Dělala jsem je přes haluškovač. Dovolila jsem si přidat foto:-K

k.radulka k.radulka

27. 5. 2010 19:21

jj rýžové těstoviny, já je mám ráda a po rýži chutnají ale tak nějak jinak:-8

Mirabelka

27. 5. 2010 18:43

Posílám bod. Gulášek nikdy nezklame:yes:Ty těstoviny, to jsou rýžové? Nikdy jsem je nevařila - chutná to tedy jako vařená rýže?

k.radulka k.radulka

27. 5. 2010 16:06

mirčo já nevařím pro rodinu ale pro jednu firmu tak proto tolik :D:yes: určitě souhlasím, když nemusíš nedávej umělé potraviny:yes:

mirca75 mirca75

27. 5. 2010 15:59

Radulko:-)aha.Já totiž chemii nepoužívám a přijde mi,že se tím přirozená chuť jídla tak trochu "kazí",ale proti chuti ..;-).Jinak zrovna koukám,jací jste doma jedlíci - u nás by se z toho množství najedlo minimálně osm lidiček:-)).To prosím neber jako výtku,jen konstatuji;-):-K.

pipre pipre

27. 5. 2010 15:57

:yes::yes:+4

k.radulka k.radulka

27. 5. 2010 15:54

mirčo dávám ho aby byl sytější, dělám hodně omáčky, ale jestli nechceš nedávej;-)

mirca75 mirca75

27. 5. 2010 15:38

K.radulko:-),můžu mít dotaz?Proč dáváš ještě masox,když vaříš z kila hovězího?Vždyť přece z toho množství masa a zbylých ingrediencí musíš mít chuť samu o sobě perfektní:-p;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 5. 2010 14:18

Jo, guláše můžu i já a je fajn s těmi rohy, je to pikantní, tak akorát:-p:yes:

k.radulka k.radulka

27. 5. 2010 14:16

jj ted mám plno učení tak nemám moc času tak to tu ted hážu najednou:-))

monikaK

27. 5. 2010 14:15

Raduš,ty jsi se dnes rozjela.;-)Guláš můžu jakýkoliv:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maďarský guláš hovězí maso na guláš jaké maso na hovězí guláš maso na hovezi gulas maso na guláš hovězí guláš v tlakovem hrnci jaké maso na guláš masový guláš recepty hovězí maso guláš pikantní maďarský guláš zahuštění guláše moukou guláš maďarský pravý maďarský guláš maďarský guláš recept madarský masový guláš hovězí maso guláš masovy gulas recept guláš z hovězího množství masa na guláš recepty na gulas z hoveziho

Suroviny: maso hovězí, cibule, sádlo, koření paprika maďarská, kmín celý, česnek, sůl, pepř, beraní rohy sterilované, rajče, protlak rajčatový, chilli, masox, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Maďarský guláš z hovězího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmR2