Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sněhové karbenátky ruské maminky

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

15 min (15 min tepelná úprava)

31. 5. 2010 08:13

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energie2 680 kJ / 641 kcal
Bílkoviny108,68 g
Tuky22,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 659 mg
Sodík 424 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Při výrobě karbenátků je potřeba, aby se z masa vymačkal vzduch a to tak, že si vezmu do ruky část směsi a mačkám maso tak dlouho až krásně drží tvar a nakonec vytvořím placičku. Karbenátky tak budou nadýchané a nedrolí se. Může se přidat i osmažená cibulka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

31. 5. 2010 10:39

:-p:-p:-p;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí karbenátky nadýchané karbanátky nadýchané karbenátky karbenátky z hovězího masa ruské karbanátky ruske maso ruské recepty nadýchané karbanátky diskuse ruský karbanátky nadýchané mleté maso vyroba karbanatku našlehané karbanátky snehové s mleteho masa ruské rohliky ruská pánev nadýchané karbanátky z z mletého masa ruske placky recept nadychany karbanátky karbanatky rusky recept nadychane smazene karbanátky

Suroviny: maso hovězí mleté, vejce, rohlík, mléko, česnek, sůl, pepř, majoránka, olej

TopRecepty.cz

Sněhové karbenátky ruské maminky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5R78