Provensálské placičky s rozinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 212 kJ / 1 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,18 g |
Tuky | 77,61 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 185,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2012 11:14
to asi bude mí chuť jako pizza?? provensálské koření tam bude dost cítit?- zatím bodík nedávám až jestli dostanu odvahu to vyzkoušet.
15. 1. 2010 09:59
Teda tohle si moc nedovedu představit, jak to chutná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 16 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 16 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 18 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 5 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 5 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 6 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 6 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 6 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 6 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
První dětský dort: Musí se líbit a dobře chutnat hlavně malému oslavenci
Pěstování salátových okurek je hračka: Sázejte s odstupy, nezalévejte studenou vodou a velká sklizeň vás nemine
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
Další recepty
Tématické fráze: aby brambory nezcernaly jak uchovat oloupané brambory aby brambory nečernaly aby brambory nescernaly aby nezčernaly brambory provensálsko brambory nezčernaly provensálské bydlení jak uvařit brambory aby nezčernaly provesálské placičky uchovat brambory aby nezčernaly aby vařené brambory nečernaly jak uchovat oloupané brambory ? jak uchovat brambory aby nezčernaly provensálské brambory kuřecí křídla ve fritovacím hrnci smazene kureci kridla recepty smažené kuřecí křídla ve fritovacím hrnci brambory aby nečernaly nezcernaly brambory
Suroviny: brambory, arašídy, rozinky, sůl, pepř mletý, koření provensálské, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej
Provensálské placičky s rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pqw
2 názory