Rebarborový koláč s pudinkem
Rebarbora obsahuje vitamin C a minerální látky a má zajímavou kyselkavou chuť. Připravte z ní tento chutný koláč s pudinkovou náplní. Pokud rebarboru nemáte rádi, můžete místo ní použít vaše oblíbené ovoce.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 23 932 kJ / 5 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,00 g |
Tuky | 178,80 g |
Vláknina | 18,80 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 915,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2020 07:59
16. 6. 2016 11:49
3. 5. 2015 16:58
24. 4. 2014 20:46
10. 6. 2013 10:25
22. 5. 2012 09:05
11. 5. 2012 17:07
11. 10. 2011 09:22
21. 5. 2011 19:48
21. 5. 2011 12:46
17. 5. 2011 08:27
19. 6. 2010 22:09
3. 6. 2010 07:42
3. 6. 2010 05:04
2. 6. 2010 18:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 23 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Právě bylo uvařeno:
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 minutou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 minutami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 2 hodinami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 5 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 5 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 5 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Cibulová zelenina je příjemně dochutí, důležitý je hlavně česnek
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: rebarborový koláč s drobenkou a pudinkem rebarborový koláč rebarborová buchta s pudinkem buchta s rebarborou a pudinkem křehký rebarborový koláč rebarborovy kolac s pudingem jahodovo rebarborový koláč rebarborovy kolac s malinami rebarborovy kolac s malinami pudinkový koláč s rebarborou koláč s rebarborou piškot s rebarborou třešňový koláč s pudinkem buchta s pudinkem a rebarborou rebarborový koláč s pudinkem a s drobenkou koláč z rebarbory rebarborovy kolac s pudingom rebarbora recepty buchta z rebarbory s pudinkem skvělý rebarborový koláč s krémem
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, tuk hera, vejce, cukr vanilkový, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, cukr, rebarbora, tuk, mouka
Rebarborový koláč s pudinkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkkV
16 názorů