Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Základní hnědá omáčka, odborně nazývaná:…..

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 270 min

270 min (270 min příprava)

4. 6. 2010 18:46

Suroviny

Porce: podle potřeby

Nutriční hodnoty

Energie33 232 kJ / 7 943 kcal
Bílkoviny679,34 g
Tuky483,14 g
Vláknina12,75 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 7,54 g
Sůl18,30 g
Sacharidy57,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zase, kdo vyfotí, ať přidá. Než mně přijedou hladová robátka, to bude trvat. Už mají své a tak na mně ... ne ne mají dědu pořád rádi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janek53 janek53

4. 6. 2010 21:14

Jane, toto je omáčka podle mých představ. Žádná připálená zásmažka na barvu nebo tmavá instantní jíška:-((:no:UHO, ale kvalitní suroviny a literární zpracování to je to pravé ořechové vaření. Kór, když se hotový výtvor bohatě okoření láskou :-p:-p:-D:yes:

ssimusshka ssimusshka

4. 6. 2010 21:11

supr supr supr:-!:-!:-)):-)) jasnej 6.:yes::-))

zizala zizala (moderátorka)

4. 6. 2010 20:05

:-D:-)):yes:

isindy isindy

4. 6. 2010 19:28

Jane, takhle ale asi UHO ve školní jídelně ani v nemocnici nedělali, co??:-D:-D poslala bych je na školení, možná by to pomohlo....;-):yes:

jan.alois jan.alois

4. 6. 2010 19:27

Vždyť to dámy dělám pro vaší potěchu . Že bych vás musel učit vařit ?
To určitě ne.:-O

jajine jajine

4. 6. 2010 19:24

Álojz,:-))ty fejetonisto humoristo:-!ty nás ale bavíš:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jan.alois jan.alois

4. 6. 2010 19:18

Milá dámy to vás musí bavit . Pravil klasik . a díky za projevenou přízeň
:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

4. 6. 2010 19:12

Jendo,číst tvoje postupy to je paráda,úplně si to vždy představuji.:-Ddávám bod,protože je to opravdu výstižný.A dle popsaného postupu to svede určitě každý.:yes:;-)

rebeka rebeka

4. 6. 2010 19:04

jane.aloisi,ty mě bavíš:-)veršuješ jak básník,vaříš jako profík,já před tebou klobouk smekám a posílám bodík:yes::-D;-)

spagetka spagetka

4. 6. 2010 18:59

Dej to do kategorie pro Začátečníky - protože tohle je základ :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uho omáčka uho uho omáčka recept omačka uho recept omáčka uho uho recept recept na uho omáčku základní omáčka recept na uho základní tmavá omáčka recept na hnědou omáčku jak udělat hnědou omáčku recept uho tmava omáčka jak ztmavit omacku univerzální hnědá omáčka-recept jak udelat uho uho omáčky tmave omacky recept na uho omacky

Suroviny: cibule, mrkev, kořen petržele, šunka od kosti, kost telecí, slanina, tymián, bobkový list, máslo, olej, víno, koření

TopRecepty.cz

Základní hnědá omáčka, odborně nazývaná:…..

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MJ1O