Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska s krevetovo-koprovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 6. 2010 18:49

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 546 kJ / 848 kcal
Bílkoviny77,49 g
Tuky38,80 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 409 mg
Sodík 1,58 g
Sůl4,00 g
Sacharidy46,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Původní recept pochází z Prima vařečka (švédská kuchyně), pouze jsem ho trochu upravila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

misza misza

11. 6. 2010 21:27

Elizo nádhera:yes:

anete anete

11. 6. 2010 06:56

Elizo, tak tohle by mi určitě chutnalo, ráda vyzkouším, posílám bod za recept i krásné fotky.;-):yes:

sebena sebena

10. 6. 2010 23:49

Přesně jsem věděla, že je to recept od tebe Eli;-)Když jsem pobývala ve Švédsku tak jsem pořád jedla všechny možné ryby, krevety, raky, hrozně moc mi chutnaly a tohle mi to připomnělo. Jo a Švédi použivají kopr tak jako my petrželovou nať.... posílám bodíka, papání podle mého gusta;-):yes:

Colombo65 Colombo65

10. 6. 2010 22:22

Mňam;-);-);-)

Merylas Merylas (moderátorka)

10. 6. 2010 22:14

Elizo, moc hezký receptík:yes:

jahoda jahoda

10. 6. 2010 20:34

Výborná kombinace, a ten čerstvý kopr:-p, ráda ho používám i do salátů je výborný;-):yes:

maris maris

10. 6. 2010 20:29

Eli - umím si představit jaká je to dobrota:-p+:yes:

Eliza Eliza

10. 6. 2010 20:16

Bibi, díky. Nemám důvod jsem dávat něco, co nám nechutnalo...;-):-K

Bibinka Bibinka

10. 6. 2010 20:12

Elí, nám to bude chutnat zaručeně, krevetky máme rádi a pak.....je to recept od tebe a já ti věřím;-):yes:

michsamant michsamant

10. 6. 2010 20:06

:-D:yes:

Eliza Eliza

10. 6. 2010 20:00

No to nevím...:-) Zkoumala jsem ty fotky dlouho, ale musím říct, že pokud si dávám něco s krevetami tady v restauracích se severskou kuchyní, vypadají podobně... Barevně i vzhledově. Třeba to zkresluje fotka, nebo je těm tvým v Indii moc horko...;-):-))

michsamant michsamant

10. 6. 2010 19:52

co to mate za krevetky :-) tie moje ked sa uvaria tak sa skrutia do klbka a ako keby zbelia, tieto su priesvitne ako surove..ale rybka vyzera velmi dobre:yes:

Eliza Eliza

10. 6. 2010 19:49

Míšo, já jsem ty tři pro fotku vyndala z omáčky, omyla a dala navrch... Aby byly vidět.

michsamant michsamant

10. 6. 2010 19:43

Eli, tie krevety na vrchu omacky su surove?

Eliza Eliza

10. 6. 2010 19:31

Bibi;-), když jsem to před léty dělala prvně, byla jsem jen okouzlená kuchyní v Ikea a chtěla zkoušet cokoli švédského. I tento recept nás ale nadchnul, přestože jsme do té doby měli s krevetami málo zkušeností; tak ho od té doby čas od času realizuji, jen Líze ty krevety musím odstranit...;-) Dominik byl odmala takový zvláštní, nic si neošklivil, takže třeba olivy jedl od první třídy a krevety, tuším, od třetí...;-)
Doufám, že u vás bude chutnat...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: treska recept ryba s koprovou omáčkou file s koprovou omáčkou treska po švédsku krevety po svédsku krevety s koprem treska s krevetami svedska krevetova polevka krevety ikea recept treska recepty prima varecka krevety v horkem oleji treska s koprem treska s krevetama kopr rybí filé s koprovou omáčkou svedska treska ryba kopr losos v koprové omáčce s krevetami koprovka recept mořská treska s koprem

Suroviny: treska, krevety mražené, máslo, mouka hladká, mléko, bujón drůbeží, sýr nastrouhaný, kopr, pepř citronový, sůl, olej

TopRecepty.cz

Treska s krevetovo-koprovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/krO5