Kuřecí plátky na pepři s hořčicovou omáčkou
Blesková úprava kuřecího masa, kterou zvládne i naprostý začátečník. V mžiku máte na stole chutný oběd nebo večeři. Hořčice dodá jídlu pikantní chuť, kterou můžete různými druhy hořčice obměňovat .
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 491 kJ / 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,00 g |
Tuky | 30,40 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 311 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 17,30 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2016 08:49
17. 11. 2015 17:47
17. 11. 2015 16:47
17. 11. 2015 15:28
24. 3. 2012 19:31
23. 3. 2012 11:24
23. 3. 2012 11:20
2. 3. 2012 16:55
Děkuji
2. 3. 2012 13:03
14. 10. 2010 14:16
7. 7. 2010 12:00
6. 7. 2010 21:54
Dej to prosím příště pro začátečníky
6. 7. 2010 19:48
6. 7. 2010 19:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 12 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí plátek s omáčkou kuřecí na pepři přírodní kuřecí plátek s omáčkou kuřecí maso s hořčicovou omáčkou kuřecí plátky kuřecí maso s omáčkou kuřecí plátek hořčicová omáčka kuřečí plátek na pepři kuřecí maso na pepři kuřecí steaky s pepřovou omáčkou kuřecí steak na pepři kuřecí plátek s hořčicovou omáčkou kuřecí steak s pepřovou omáčkou kuřecí prsa v hořčicové omáčce kureci omáčka kuřecí plátek na hořčici hořčicová omáčka k masu kuřecí plátek v hořčičné omáčce kuřecí prsa v horcicne omacce
Suroviny: prsa kuřecí, hořčice plnotučná, vývar kuřecí, smetana na vaření, olej, sůl, pepř, jíška
Kuřecí plátky na pepři s hořčicovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYnE
14 názorů