Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta Margot

Hodnocení receptu je 4,3 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

26. 7. 2010 14:44

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 487 kJ / 2 985 kcal
Bílkoviny67,36 g
Tuky20,12 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 329 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy626,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

fanulak fanulak

11. 8. 2018 18:41

Dnes jsem upekl dle vašeho receptu . vynikající buchta s margotkou , já nato dal citronovou polevu nemělo to chybu , dávám
:yes::yes::yes::-)

Patty

27. 2. 2013 19:06

Dneska zkusím,vypadá moc lákavě :yes: :-)

Petulka11

13. 9. 2012 12:48

A toho mléka kolik? Bude stačit 1/8kg? :-)

Deathlosopher

13. 5. 2011 14:05

Justýna: Tím převodem litru na kilo bych si nebyl tak jistý. Že je to to samé platí u vody, ale u cukru a mouky, které mají jinou hustotu ...

veru.hol

17. 11. 2010 14:31

nevím co někdo nechápe na měření mouky a cukru na litry? jistě všechny doma máte takový ten plastový litránek ;-), jenom si spíš myslím, že 2/4 l je lepší napsat jako 1/2 l... když už :-D :yes: dneska vyzkouším

Justýna

14. 10. 2010 13:24

Nevím co není k pochopení na gramáži 1litr je 1kg tak je to čtvrt kila mouč.cukru a půl kila mouky.;-)Jinak tento recept znám a je vinikající.Babička ho vylepšila že těsto po upečeni rozkrojí a vymaže krémem z pomaz.másla a šlehačky opravdu osvěžující:-D

dajens dajens

25. 8. 2010 22:13

Dělám úplně stejnou, je skvělá :yes: Dávám dva hrnky polohrubé mouky a hrnek moučkového cukru.

yoghurtt yoghurtt

30. 7. 2010 11:57

Nechápu ty jednotky té polohrubé mouky a moučkouvého cukru... :-//těžké na můj mozeček...

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 7. 2010 16:51

isahu, máš pravdu, jak se na to dívám, já a jednotky..:-(2/4 l pol. mouky:-)), poradila bych si, ale možná někdo ne.;-)

isindy isindy

26. 7. 2010 21:19

jsem zmatená :-O kromě nejasné gramáže - proč je to v Ostatní??? proč ne Moučníky? navíc mixovat těsto mixérem by mohlo lecjakého začátečníka zmást - není to spíše ušlehat elektrickým šlehačem??

hilf33

26. 7. 2010 19:56

Ta buchta je super děláme ju už dlouho:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 7. 2010 18:49

Souhlasím s Bibi, brala bych řez;-)

hana tomasova

26. 7. 2010 18:21

Mňanky pro děti se vždycky hodí. A pro dospělé někdy taky: víte, že za zmrzku od Nestlé můžete odjet do Paříže, Londýna a jinam? www.zmrzliny-nestle.cz

Bibinka Bibinka

26. 7. 2010 15:25

Petulík, když by byla buchta i pro začátečníky, tak do surovin prosím dopiš gramáž;-)máš tam 1/4 a 2/4, ale čeho:-D hrnku,dkg,g:-? Buď to rozepiš na ty hrnečky a nebo na gramy. Jinak tahle buchta je tu 3x, jako Margot řezy a mohla si jí pro nás nařezat, aby byl vidět ten řez, takhle to vypadá, jako jakákoliv upečená buchta:-D Nic ve zlém, to jen pro příště a bodíka 2.ode mne máš:yes:

Aninenka

26. 7. 2010 14:58

Také ji doma peču, ale ještě navrch dávám domácí čokoládovou polevu.;-)Opravdu je moc dobrá

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: margot buchta buchta margot buchta s margot buchta z margot buchta margot recept margot buchta recept top recepty margot buchta recept buchta margot recept na buchtu margot buchty pro začátečníky buchta z margotky buchta pro začátečníky recept margot buchta domácí margot recept na margot buchta buchta margotka recept na margot buchtu margot buchta ze slehacky buchta z čokolády margot buchtamargot

Suroviny: čokoláda margot, šlehačka, vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, cukr vanilkový, mléko, prášek do pečiva

TopRecepty.cz

Buchta Margot

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MJPm