Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččiny brambory

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 75 min Doba tepelné úpravy: 60 min

135 min (75 min příprava + 60 min tepelná úprava)

9. 8. 2010 07:33

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 504 kJ / 1 555 kcal
Bílkoviny42,40 g
Tuky3,06 g
Vláknina75,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 148 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy315,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Miroslav Matous

18. 4. 2014 15:36

:-)tak ja je delam tez s majorankou, cesnekem a olivovym olejem, ale i s rozmarinem, cerstvym a pecu je presne 40 minut na 200 stupnu a jsou vynikajici

tejaja tejaja

23. 1. 2014 10:01

Robert: Tak to nechápem, za ten čas zemiačky mali byť určite mäkké. Ale možno je to odrodou, neviem. Jemi to ľúto, ale fakt netuším, kde je chyba. Vychádza mi len tá odroda zemiakov. Ja kupujem typ AB alebo B. nerozpadajú sa a zároveň nie sú tak pevné.

Robert

23. 1. 2014 01:08

Tak nevím.Buď jsem blbej já,nebo neúplný postup receptu.Místo pečení 1hod na 150°C jsem je pekl 2hod a to byla cibule napůl.Nekteré kousky byli suché,nekteré polosyrové a to jsem je krájel na stejno-cca1/2cm.Mám pocit,že jsem měl dát pokličku na pekáč a pak nechat dojít bez a zvýšit teplotu na 175°C.Brambory typu A měli průměrnou(spíš menší)velikost.:-//:-S

Robert

22. 1. 2014 23:21

Také je zkouším a zatím ok.Myslím ale,že na konci pečení by stálo zato přidat na 5-10 min.na intenzitě(cca na 180°c)aby dostali kůrku.:yes:

tejaja tejaja

10. 8. 2013 08:30

Jarča D.: Bežne ako prílohu robím zemiaky v kuchte, a nie len ja...ale pečené zemiaky majú úplne inú chuť, je to proste niečo iné.;-)

Jarča D.

9. 8. 2013 23:13

Dejte do tlakového hrnce bez vody a za pět minut máte hotovo jsou vynikající, už jinak nedělám, střídám různé bylinky, nebo stačí i jen sůl a kmín nebo sůl atp. Popis receptu najdete na různých stránkách, ale myslím, že je i tady na topkách. Vyplatí se vyzkoušet.:-O:-))

mňam

11. 7. 2012 09:11

nevím jak to chutná ale chci to dnes skusit:-)):-D:-*:-8;-):-p:-):yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

PeKam

6. 11. 2011 11:51

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

PeKam

6. 11. 2011 11:49

tyto bramory chutnají celé naší rodině:yes::-);-):-D:-))

Mls-3

9. 7. 2011 13:43

¨taky je právě zkouším ještě jsem přidala kmín snad tím nic nezkazím :-8

Straslipka Martin Straslipka Martin

18. 6. 2011 17:36

:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 12. 2010 14:42

:yes::yes:

Lucasinka Lucasinka

9. 8. 2010 11:17

mnam :yes:

savlinka savlinka

9. 8. 2010 09:05

teda to zní moc dobře:yes::yes::yes:ukládám si receptík

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 8. 2010 07:39

zase jiná příprava brambor a jistě to stojí za vyzkoušení +1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: babiččiny brambory babiččiny francouzské brambory babiččiny recepty babiččiny zapečené brambory franzouske brambory babiččiny recepty francouzské brambory babiččiny recepty z brambor babiciny brambory babicciny pecene brambory recepty z brabor francouzské bramory babiččiny trubičky nejnovejsi babicciny recepty babiččiny recepty brambory babiččiny francouzké brambry francouzské brambory babiččin recept bramory jinak babidčiny brambory francouzské brambory babiččiny recepty babičiny zapečene brambory

Suroviny: brambory, cibule, česnek, majoránka, sůl, olej, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Babiččiny brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/27VN