Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš - nejlepší!

Voňavý guláš plný měkkého šťavnatého dušeného masa je česká klasika, kterou má rád skoro každý. Základem úspěchu je použít kvalitní hovězí maso a dostatek cibule, která musí být orestovaná pěkně dohněda.

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 140 min

170 min (30 min příprava + 140 min tepelná úprava)

23. 3. 2008 12:19

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 525 kJ / 2 755 kcal
Bílkoviny244,26 g
Tuky161,57 g
Vláknina21,28 g
Cholesterol 596 mg
Sodík 522 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy75,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://jitulciny-recepty.cz/

Musím napsat, že tenhle guláš dělám ve fritovacím hrnci, který lze použít jak na smažení, tak po slití oleje i jako teflonová pečící pánev. Maminky chtěly, ať recept napíšu a myslím, že když ho uděláte normálně v hrnci na plotně, tak to bude stejná dobrůtka. My se po něm můžeme užrat!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitule

23. 11. 2012 13:44

pepa: A z čeho je kyselý? Nedal jsi hodně rajč. protlaku??? Zkus ho nejslíš trochu přisladit, třeba to bude lepší...

magdalenka magdalenka

23. 11. 2012 13:40

pepa:od čoho je kyslý?:-O

pepa

23. 11. 2012 13:25

cim zmirnim kyselost gulase.dekuji moc

moňulka

17. 11. 2012 10:36

takže gulášek se vaří snad se mi povede :)jinak jsem tam navic pridala majoránku a trosku pivka a dohušťuju chlebem.dik za recept:yes:

martiline martiline

26. 10. 2012 16:50

Je opravdu výtečný. A když zbude na druhý den, tak ještě lepší. Dělala jsem přímo ve fritovacím hrnci Tefal Versalio a byla jsem překvapená jak vynikající přístroj doma už hrůza let mám :-) (doteď jsem v něm pouze fritovala) ... Vařila jsem trošičku delší čas, protože i když z vepřového, nakrájela jsem velké kostky masa jak máme rádi. Děkuji moc za recept. :-)

kocour789 kocour789

3. 9. 2012 21:56

naprosto luxusní všichni se oblizovali:-))

Vendy-N

10. 6. 2012 14:05

Posílám další bodík :yes:, guláš byl dobrý :-)

Terka589

8. 2. 2012 01:10

Tak výborný. Sice jsem jen ochutnala:-p, bude na zítra (odložený je stejně nejlepší), ale moc dobré, ještě jsem nakonec přidala trošku majoránky, asi zvyk. A myslím, že s tím gulášovým kořením to musí být úplně perfektní;-). Takže bodík.

Terka589

7. 2. 2012 20:18

Tak už mi v kuchyni bublá, sice si ještě počkám (dělám z hovězího), ale voní hezky. U nás gulášové koření neprodávají, ostatně tu guláš ani neznají, takže se to musí bez něj obejít. Už se těším :yes:

1206Luccy

3. 1. 2012 17:41

Opravdu nejlepší guláš. Moje první omáčka, vařím stále, příteli chutná více než od mamky a to je co říct :-) Děkuji za recept a přidávám bodík

jitule jitule

9. 12. 2011 06:06

bratrmatrix: Za to můj recept ale nemůže. :-) Já používám domácí hovězí z mladé jalovičky a je brzy měkké...

bratrmatrix

9. 12. 2011 00:47

tak uz varim maso skoro 2 hodiny a je trosku tuhe :-(

jitule jitule

11. 10. 2011 19:54

Jarka:Děkuju a osolit klidně můžeš, už jsem taky dělala a výborný...

Jarka

11. 10. 2011 18:50

Musím uznat moooc dobrý, jen bych asi to maso před vařením nasolila přijde mi bez chuti, ale to je asi na každým jednotlivci co upřednostnuje, ale opravdu moc dobrý....

jitule jitule

13. 1. 2011 19:53

Tonda, Honza: Jen si kluci pkkecejte. :-D Ráda si počtu. ;-):-K

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš guláš recept nejlepší hovězí guláš recept guláš nejlepší vepřový guláš nejlepší hovězí guláš recept recept na gulas recepty guláš veprovy gulas nejlepší vepřový guláš recept recept na nejlepší hovězí guláš nejlepší maso na guláš vepřový guláš recept gulase jak správně uvařit hovězí guláš guláš v remosce recepty na gulaš guláš z tlačenky nejlepší recepty hovězí guláš jak správně uvařit guláš

Suroviny: maso hovězí, sádlo vepřové, česnek, cibule, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar masový, sůl, pepř mletý, kmín celý, majoránka, sádlo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Guláš - nejlepší!

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EMk