Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře nebo králík na paprice

Pokud chcete uvařit jednoduchý levný oběd, je pro vás kuře na paprice správnou volbou. Při přípravě můžete použít i části drůbeže, které se nehodí na pečení, například masité kuřecí kostry, přední stehna a křídla, u králíka zase přední běhy, hrudník a hřbet.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

23. 3. 2008 12:24

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 411 kJ / 337 kcal
Bílkoviny2,55 g
Tuky28,33 g
Vláknina5,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podávejte s knedlíkem, s noky nebo těstovinami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

verisek08

25. 2. 2024 14:55

Dobrý recept, musela jsem přidat Maggi pro lepší chuť...

Aninka

26. 12. 2013 22:55

Výborný recept :yes: Už jsem jí podle tohoto dělala mockrát a ještě se mi nestalo že by se nepovedla.Dělám jí z králíka protože mám zásobu od rodičů:-))Jo a samozřejmě si jí přichucuji podle chuti a zahušťuji jí domácí jíškou :-)Jinak moc chválím opravdu se osvědčila pro celou rodinu :-K

spagetka spagetka

6. 4. 2013 15:42

ianka:šufánek=naběračka, má různé velikosti ;-)

ianka

6. 4. 2013 15:38

Míša: co je šufánek?

Lenka

6. 2. 2013 10:45

Zahustíme jíškama knorr a co potom?Jíst umělé náhražky,no fuj.Domácí jíška je jednoduchá tak proč si kazit dobré jídlo?Dá se pužít i normální králičí maso nebo jen "masíčko" :)

Greguša

2. 2. 2013 03:29

Míša: omáčka musí být před přidáním smetany dostatečně slaná, jinak právě hrozí sražení. SŮL, toje ten fígl!:-p

Franc Josef

12. 5. 2012 06:06

už to bublá v hrnci:yes::yes:;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 5. 2012 09:40

Jitule tuhle dobrotu s uvedeným kořením budu muset také vyzkoušet,ale s kuřecím(králíček je nedostupný;-()Receptík je lákavý a bodík posílám předem:-p+17:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 5. 2012 09:38

kvetka:Mám školu přes číslice:-8nejsem kuchařka,ale"packal":-O:-D:-DPřidávám bujóny a na do talíře maggi:-*:-D:-D

Greguša

31. 3. 2012 12:13

Míša: fígl je v tom, že omáčka musí být před přidáním kys. smetany dostatečně slaná a přidávat za stálého míchání po částech, pak se nikdy nesrazí.:-p

sára

28. 1. 2012 14:20

až na tu hotovou jíšku OK,lepší je trochu hladké mouky zakvrdlat v odebraném vývaru ;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

12. 1. 2012 12:57

kvetka: Květo, to je vše, co jste nám chtěla říct? Myslíte, že tahle poznámka něco přinesla? Mýlíte se. Kdo nechce, tak přece umělotiny nepoužije, ale nevíří tu zbytečně vodu se "vztyčeným ukazováčkem":-D

kvetka

12. 1. 2012 12:48

katerina:
plně souhlasím..kdo neumí jíšku udělat apřidává magi, a bujony..to jsou pro mě packalové a né kuchaři. :-(

Katerina Valigurova Katerina Valigurova

11. 10. 2011 17:13

už je na plotně :-) mňamíí

jitule jitule

17. 2. 2011 05:57

Katerina: Každy ať si omáčku upraví k obrazu svému. Nám to chutná takhle...

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík recepty kuře recepty recepty z králíka kuře recepty králík králík na smetaně recept recepty kuře recepty na kralika recept na králíká kuře na smetaně recept vareni cz recept kralik na paprice králík recept recepty na kuře maminčiny recepty cz králík na smetane recept na kuře recepty cz recept kuře

Suroviny: olej, cibule, koření nové koření, jalovec, bobkový list, paprika sušená sladká, smetana zakysaná, smetana na vaření, jíška světlá instantní, jíška tmavá instantní, sůl, koření polévkové, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Kuře nebo králík na paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kjn