Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio
Jídlo z hrnce ve kterém se nemusí jen fritovat, ale také péct, vařit nebo smažit. Pokud ho doma nemáte, můžete si tuhle roštěnku připravit i v pekáčku. Se špenátem a bramborovým knedlíkem si jistě pochutnáte.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 647 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,96 g |
Tuky | 16,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2013 09:20
Fryťák Versalio jsem si před několika dny zakoupil a jelikož rád vařím, tak jsem recept ihned vyzkoušel.
Je to super a moc jsme si pochutnali.
Děkuji za super recept. Nemáte ještě nějaký jiný?
Je to super a moc jsme si pochutnali.
Děkuji za super recept. Nemáte ještě nějaký jiný?
20. 8. 2011 10:10
standa:Tak pak napiš, jak chutnalo.
19. 8. 2011 13:55
Pravě se chystám uvařit roštěnku,dík za tip.
8. 3. 2011 12:21
Právě se do toho pouštím díky za tip
6. 1. 2011 22:03
Karolína: Díky.
6. 1. 2011 21:55
Je mi zle z toho co tady ctu!lidi ste normalni...Je to recept a to ze si tam pani prida naky veci navic,tak to je jen jeji vec.Recept jsem vyzkousela a upravila trochu podle sveho a jidlo bylo dobry....vy zkusene kucharinky co vse vite nejlepe,by ste si meli uvedomit,ze ste taky nak zacinaly!!!jsem vyrizena co se tu semele na strankach o vareni!!
25. 7. 2010 20:33
Jana Pá: Přesně tak! Je to prostě bomba věc a ten kdo to nezná pak kritizuje tento recept...
25. 7. 2010 20:15
V tom je ten fígl, že tzv. friťák si nastavím na pečení viz recept a peču si, smažím a jo, i buchty si upeču v tomto tzv. friťáku, protože to je taková velká remoska (podle mě), kde si mohu péci, vařit, smažit - ale i fritovat
25. 7. 2010 18:49
Jana Pá: Já ho mám už asi 5 let a naprostá spokojenost. Mám tenhle: www.elektro-kuchyne.cz/fritovaci-hrnec-tefal-fr-402330-versalio-de-luxe#utm_source=toprecepty.cz&utm_medium=banner&utm_campaingn=dynamicky-7.5.2009&utm_content=fritovaci-hrnce a opravdu paráda!!!
25. 7. 2010 12:59
jitulka má pravdu také jsem si koupila před 3 lety velký pekáč-friťák (necelé 3000,-Kč), za hubičku, ne, ale je pravda, že v tom pekáči-hrnci se dá udělat vše-tj.peče, vaří, dusí, griluje,je to totiž jako malá - no menší trouba, protože pokud u nás doma zapnu sporák-troubu, tak se mě točí el. a při pečení a vaření v tomto pekáčku jsem zjistila, že je to "lacinější" a bodík posílám
25. 7. 2010 12:40
Olda: Je vidět, že neznáš novinky ve vaření. Friťák Versalio je i na vaření, nejen smažení. Recept opsaný není, zkopčila jsem ho sem ze svých stránek http://bucifousek.webgarden.cz/.
25. 7. 2010 12:37
Teruš: Nevím proč by to mělo chutnat hrozně jen kvůli tomu, že použiji jíšku Knorr? Však se každý nemusí přesně držet receptu a komu to přemýšlí, tak si ji zahustí sám jak je zvyklí např. moukou.
25. 7. 2010 12:35
Ivannka: Ahojky, žádný začátečník nejsem. Admin mi totiž změnil nadpis receptu - bylo to Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio (ve kterém se totiž dá i vařit normální jídlo a nejen fritovat). Celý recept i s obrázkovým postupem najdete na mých stránkách s recepty zde: http://bucifousek.webgarden.cz/omacky/veprove-rost...
25. 7. 2010 10:53
MYSLÍM ŽE TĚM CO SE RECEPT NELÍBÍ AT SI VAŘÍ PODLE SEBE TAKOVÁ KRITIKA JE ÚPLNĚ ZBYTEČNÁ.KAŽDÝ SI MASO SNAD UMÍ OPRANČIT KDEKOLIV.DNES JSEM VAŘILA PODLE VÁS AKORÁT BEZ FRITÁKU A RECEPT BYL VÝBORNÝ.JÍŠKU JSEM SI UDĚLALA SAMA MYSLÍM ŽE JE TO DLE CHUTI KAŽDÉHO.
20. 3. 2010 20:43
mezi námi,ono zas tak spatně nevypadá,ale paní je asi začátečník a tak jsou tam blbosti.zkusím ji,ale vylepším
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 17 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 18 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 20 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 23 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 23 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Ivca78 uvařil před 55 sekundami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 9 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 10 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 10 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 11 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 11 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 11 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Libanonský sýr labneh: Lahodný krémový sýr podobný lučině jednoduše připravíte i doma pouze z jedné ingredience
Další recepty
Tématické fráze: roštěná z vepřového masa roštěnky z vepřového masa roštěná z vepřového roštěnky z vepřového roštěnka z vepřového roštěnky recept veprove omacky roštěná omáčka z vepřového masa roštěnka z vepřového masa vepřová omáčka roštěná z vepřového masa recepty remoska tefal recepty roštěná z vepřového masa recept roštěná recepty z vepřového vepřové s omáčkou recepty friteza roštěná z vepřového recept omáčka vepřové omáčka z vepřového masa roštěná maso ve friťáku
Suroviny: kýta vepřová, cibule, hořčice plnotučná, olej, sůl, pepř mletý, jíška
Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lk4
34 názorů