Houby s fazolkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 011 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,32 g |
Tuky | 5,72 g |
Vláknina | 101,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 65,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Doporučujem odolať pokušeniu a nepridávať rôzne koreniny. Takto si jedlo uchová báječnú arómu, má čistú chuť použitých surovín.
Príloha - chlieb, zemiaky, cestoviny, hocičo.
Chutí teplé i studené - ako šalát, ak sa nám podarí odpariť tekutinu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2023 23:40
21. 8. 2023 22:56
8. 7. 2013 15:25
8. 7. 2013 13:21
3. 8. 2011 10:57
14. 10. 2010 21:30
18. 9. 2010 01:00
16. 9. 2010 11:30
27. 8. 2010 10:43
27. 8. 2010 01:59
26. 8. 2010 20:29
23. 8. 2010 07:40
22. 8. 2010 22:51
22. 8. 2010 21:52
22. 8. 2010 21:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 9 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 15 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 5 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 6 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 6 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 6 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 7 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kromě nakládání a sterilování hub v octě, tuku a vlastní šťávě je můžeme ještě naložit do soli. Poradíme, jak postupovat
Houby sterilované ve vlastní šťávě využijeme do mnoha houbových pokrmů. Výhodou je, že neobsahují ocet ani tuk
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: fazole s houbami fazolové lusky s houbami zelené fazolky s houbami tofu s houbami a čočkou fazole recept houby recepty fazole na houbách fazolky s houbami fazole houby fazole a houby recept file s fazolovými lusky a houbami recept recepty fazole houby fazole, houby recept houby fazolky recept fazole houby fazolové lusky s houbami a nivou žampiony s fazolkami top recepty bile fazolkami top recepty fazolky s na houbách recepty houbové
Suroviny: houby, lusky fazolové, olej, cibule, česnek, sůl, pepř, petrželka, víno bílé
Houby s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkE1
15 názorů