Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso plněné Hermelínem a šunkou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

26. 8. 2010 19:46

Suroviny

Porce: kolik toho potřebujeme podle velké rodiny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

18. 4. 2012 17:49

Miki: no ale právě o tom to je... jak čtu, podivují se nad tím, jak by ty nitě zpod trojobalu odmotávali:-?:-? tys tam nic nedávala, takže OK:yes:
mě nepřijde, že by chtěl někdo rýpat.. taky si nedovedu představit, jak by se ta niť separovala:-?:-D:-D

Miki

18. 4. 2012 17:40

A já jsem to pořádně stáhla při motání a vůbec jsem nepotřebovala ani nitě, ani párátka, ani jehly, abych to obalila a osmažila! Žádnej sýr nevytek,vše se krásně oprančilo, nit jsme nehledali, o párátka se nepopíchali! Zřejmě: kdo umí,umí. Proto se divím některým těm komentářům tady. Přijde mi to,že si prostě někteří potřebují rýpnout. :-D Za recept :yes::yes::yes:

Romana

9. 2. 2011 14:18

Nádhera takové a podobné recepty miluju:-Dhttp://www.toprecepty.cz/recept/14236-kureci-maso-...

Eliza Eliza

1. 9. 2010 16:33

Tak nití jsem neomotávala...;-), postačila párátka. Ale jinak je jídlo dle očekávání dobré. Poslala jsem obrázky i bod :-).

Jája

27. 8. 2010 06:45

Přesně, kdo to pak má vymotávat, když se to speče. Jinak recepis dobrý, určitě mňamka ;-):yes:

thomassinno thomassinno

26. 8. 2010 22:30

Shrnuto - podtrženo ... smotávat nití je nesmysl.. muj názor:-D

magdalenka magdalenka

26. 8. 2010 21:41

To odmotávanie môže byť súčasťou spoločenskej hry - kto sa skôr naje...
Ale vážne - predsa musím olúpať trojobal, aby som sa dostala k mäsu a nitiam, plus je treba, zrejme, odložiť príbor. Takže komplikácia ďalšia. Asi by ma to prestalo baviť.

dajens dajens

26. 8. 2010 21:32

Možná bude lepší udělat v kuřecím mase kapsu, naplnit a spojit párátkem. Takto to děláme doma.

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 8. 2010 20:44

Tak už tu srandu vidím u prostřeného stolu i s dětmi,jak odmotáváme připečené nítě.:-OAle nic proti,každý stolujeme po svém.Díky za vysvětlení.;-)

musik02 musik02

26. 8. 2010 20:31

to jo ale ajk už sem psala kuřecí maso není moc velké a tak sýr z toho může vytéct proto já to balím nitěma;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 8. 2010 20:27

Já bych si ten požitek fakt raději nechala ujít:-( a sepla to raději jehličkama;-)

musik02 musik02

26. 8. 2010 20:03

ano to je také možné ale s těma nitěma je to správná sranda a ten požitek než se k tomu dostanete, a kolikrát maso nejde pořádně jehlama chytit a může sýr vytéct proto to balím nití,manžel se u toho vždy zasměje:-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 8. 2010 19:52

Mám jen malý dotaz,když se to omotá nití a pak obalí v trojobalu,tak asi to není pak žádná legrace to jísti,nebylo by lepší použít jehly,které se používají třeba na ptáčky?;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: plněné kuřecí maso kuřecí kapsa s hermelínem kuřecí prsní maso recepty recepty kuřecí maso plnene kureci maso plněné kuřecí kapsa plněná hermelínem kureci s hermelinem recepty kuřecí maso plněný hermelín se šunkou kuřecí maso se šunkou maso s hermelínem kureci maso se sunkou a syrem plnené maso kuřeci recept na plnene kureci maso kureci maso plnene syrem recepty kuřecí maso prsní kuřecí řízky plněné hermelínem plněné maso plněná kuřecí kapsa s hermelínem plněné kapsy z masa

Suroviny: prsa kuřecí, sýr hermelín, šunka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kuřecí maso plněné Hermelínem a šunkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pkO1