Boršč - trochu podle mě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 603 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,98 g |
Tuky | 7,99 g |
Vláknina | 25,35 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 62,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do polévky můžeme ještě dát kostičky šunky nebo párku....
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2023 13:00
10. 2. 2017 21:17
23. 9. 2016 06:40
8. 7. 2016 07:46
3. 1. 2016 13:08
Dnes jsem uvařila,je dobrý,přidávám foto.
4. 10. 2010 06:17
12. 9. 2010 11:35
11. 9. 2010 19:25
8. 9. 2010 14:54
8. 9. 2010 14:07
8. 9. 2010 12:22
8. 9. 2010 12:09
8. 9. 2010 12:02
8. 9. 2010 11:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Jak zpracovat borůvky a připravit je na zimu. Jsou zdravé a chutné
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Další recepty
Tématické fráze: boršč z červené řepy boršč z kysaného zelí polévka boršč bez masa recept na boršč bez masa zeleninová polévka podle mačingové boršč z červené řepy bez masa boršč kysané zelí boršč boršč bez masa polévka z červené řepy podle haliny boršč od mačingové boršč bez červené řepy boršč top boršč dle mačingové recept na boršč top recepty boršč u haliny v kuchyni boršč vynikající boršč boršč s červenou řepou bez masa jak se dela borsc
Suroviny: maso hovězí, řepa červená, zelí hlávkové, mrkev, petržel, celer, brambory, bobkový list, koření hřebíček, pepř celý, koření nové koření, sádlo, cibule, protlak rajčatový, mouka hladká, sůl, petrželka, cukr, ocet, smetana
Boršč - trochu podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w69
14 názorů