Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

12. 9. 2010 19:10

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie6 281 kJ / 1 501 kcal
Bílkoviny75,04 g
Tuky106,78 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 218 mg
Sodík 2,31 g
Sůl6,00 g
Sacharidy41,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martiline martiline

2. 6. 2020 08:56

Měli jsme v neděli k obědu a bylo to vynikající. Jen ta náplň se mi nezdála, tak jsem koupila žampionů polovic - 200 g a i tak mi náplň zbyla. Asi jsem měla malé hermelíny :-D nebo neumím pěchovat. Nevadí, zbylé podušené žampiony jsem dala do té pivní omáčky a moc jsme si pochutnali. Děkuji za recept. :yes::-)

anjelicek27

14. 10. 2010 20:10

krásne fotky :yes::yes::yes::-K

Pajaja

29. 9. 2010 17:24

No, tohle je ale nádhera! :-O:yes: Ukládám a vyzkouším :-p +22

cardanka

14. 9. 2010 08:27

JurgenK:-Knepochybně:-O velká dobrota:-p:yes:jasný 20.tý bodík:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 9. 2010 18:46

:-OVypadá to velmi lákavě;-)Nevynikly by ty mandličky víc,kdyby byly nasekané na hrubší kousky:-?Každopádně ukládám,určitě zkusím a bodík posílám:-))+:yes::yes:

Jurgen.k Jurgen.k

13. 9. 2010 18:08

Teda takové kladné reakce,to jsem ani nečekal :-* ,ale je to super, tak do dalšího vaření ,hurá :yes:

mirabelka26 mirabelka26

13. 9. 2010 16:29

:-p:-p:-puž se těším až to vyzkouším ,vypadá to zajímavě bodík přidávám

mysulka mysulka

13. 9. 2010 10:51

:-O to vypadá lákavě:-p +:yes:

Jurgen.k Jurgen.k

13. 9. 2010 10:50

Jahůdko ... přesně jak píšeš,hermelín se rozkrojí na půlku ,vydlabe se,naplní se,obalí se a vše krásně drží a při smažení nápln nevypadne... ;-)

jahoda jahoda

13. 9. 2010 10:45

Jurgene, prohlížím fotku a hermelín rozkrojíš na polovinu a přes řeznou plochu je vydlabeš. Ptám se, jestli potom po naplnění a obalení to tak pěkně drží, jak vidím na obrázku. Nebo je v tom ještě nějaká finta:-)) Díky za odpověď, ráda bych to zkusila;-) Máš to krásné:yes:

Jurgen.k Jurgen.k

12. 9. 2010 23:48

Paprika .... ještě mám nějaké v zásobě a fotky doufámj,budou vždy tak vyvedený...co bych to byl za fotografa ;-)

Jurgen.k Jurgen.k

12. 9. 2010 23:47

Eliza ...lépe bych to nenapsal .... ;-) velké díky,ale je to tak jak píšeš !!!!!

Paprika Paprika

12. 9. 2010 23:36

Krásný recept a velmi inspirativní fotka :yes::yes:

Eliza Eliza

12. 9. 2010 23:14

Nádherný recept, úplně rozezchvívá chuťové pohárky - a to myslím vážněji než kdy jindy :-):yes:. Málokdo se s hermelínem piplá, většinou se jen obalí a i tak je dobrý ;-) Ale ty mandličky se žampiony a petrželkou musí být v hermelínové hmotě skutečně lahodné... :-p:yes:

Jurgen.k Jurgen.k

12. 9. 2010 22:38

Děkuju,děkuju a děkujuuu :-* :-K:-K:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: plněný hermelín hermelín plněný žampiony smažený plněný hermelín hermelin s omackou mail azpbud-rem.com.pl loc:cz plněný hermelín s omáčkou hermelinova omacka hermelín recepty plněný hermelín žampiony smažený hermelín kousky obrázek pivni omacka plněný bramborak hermelínem hermelín plněný hermelín mandlemi obalení hermelín hermelín plněný žampiony v pivní omáčce plneny bramborák hermelín bramborák plneny hermelín hermelín plněný mandlemi veprove hermelinova omacka

Suroviny: sýr hermelín, žampióny, mandle mleté, petrželka, cibule, sůl, máslo, olej, mouka hladká, vejce, strouhanka, máslo, pivo světlé, pažitka,

TopRecepty.cz

Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M111