Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný chleba

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 9. 2010 18:34

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Úmyslně neuvádím množství, záleží to na celkovém množství masa a chuti každého.

Pro všechny, kteří rozmýšlí nad tím, jak se chleba jí......vidličkou vybíráme směs od kraje a postupně si k tomu ulamujeme chléb. Žádní šťáva nevytéká - vsákne se do chleba a dokonce se nám ani nic nevysypalo na stůl :-))))

Jinak tento chleba, byť vypadá obrovsky je pouze na dvě tak akorátní porce.....pro chlapa, který má velký hlad je to na jednu porci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

16. 9. 2010 08:21

Mně se recept líbí a na konzumaci neshledávám nic složitého... Často si v restauraci dávám různé polévky v chlebu, sice ho celý nesním, jen pokličku, případně okraj, ale věděla bych, jak na to...;-)
Doma tento způsob moc nepraktikuju, u nás by to bylo neekonomické (chleba vždy zbýval), ale je to moc dobré. Třeba taková fazolková smetanová omáčka...:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 9. 2010 08:21

Použité suroviny jsou velmi dobré:-pa mému synovi,když se vrátí z pokrývání střechy by tato porce snad stačila:-O:-))+10 bodík letí:yes::yes:

hanahcotton hanahcotton

16. 9. 2010 07:55

K tomuto receptu bych chtěla pouze dodat;-) netuším, kdo je tu povolaný k tomu, aby hodnotil nejlepší, nebo nejhorší recepty, ale každý má právo na svůj názor a já to respektuji.:yes: Vůbec na nikoho se nezlobím a do poznámek jsem dodala, jak se chleba jí :-*

Paprika Paprika

15. 9. 2010 12:41

Já bych to úplně neodsuzovala. V Berouně byl v restauraci U Madly vyhlášeným jídlem "Kotlík Madla" a to byla masová směs v malém kulatém vydlabaném chlebu.
Já tu mám např. http://www.toprecepty.cz/recept/7956-houbova-cina-... a žádné komentáře o zbytečnosti dalamánku tam nemám. Také jsem vařila podle zdejšího receptu http://www.toprecepty.cz/recept/1805-kajuv-gyros/ a taky žádné negativní ohlasy. Je pravda, že jsem to vždy viděla nebo dělala tak, aby měl každý svůj malý chlebík na talíři. Dát to do velkého chleba musí být nepraktické při servírování a konzumaci.

Klariska Klariska

15. 9. 2010 09:38

Taky mi přijde "zbytečné" podávat masovou směs ve vydlabaném bochníku, když se v něm nijak neupravovala (třeba nezapékala). Ale určitě by mi chutnala s čínskými nudlemi :yes:.

mysulka mysulka

15. 9. 2010 07:51

;-) Hani to je pěkné:-K

Pavla

15. 9. 2010 06:56

Mě spíš u takových receptů vždycky napadá, že to sice nádherně vypadá, ale jak se to jí? Z toho se asi moc nikdo nenají, když se to musí celý zbourat, všechno vypadne, vyteče...mě taky tyhle chleby moc nelákaj..

česnek

14. 9. 2010 20:59

ženský opravdu nic proti receptu a už vůbec né proti Hance,ale tady ten recept je její nejhorší:-( dává jsem takový krásný dobrůtky a ty dorty její to je :-O paráda,tady to je moc složitý ,nebo nevim jak napsat ,abych neurazil :-( nezlobte se ale tohle není ono :-//

Bibinka Bibinka

14. 9. 2010 20:00

Hani, dóóóst dobrý a máš 5.bod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 9. 2010 19:08

:yes::yes:

drahulin drahulin

14. 9. 2010 18:42

Dobrý nápad.:-p

tejaja tejaja

14. 9. 2010 18:41

Pekné a dobré :yes::yes::yes: Takže +3 :-D:-D:-D

spagetka spagetka

14. 9. 2010 18:37

Hani. supéér nápad - jak jednoduchý co, jen na to přijít, prostě :-p:-p:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněný chleba plněný chléb plněný chleba recept plněný bochník chleba recept na plneny chleb ozdobený chleba plněný chléb recept masová směs v chlebu vydlabaný chléb recept plněný chleba maso v chlebu ozdobený chléb vydlabaný chleba omáčka v chlebu nejhorší recepty recept plněný chléb chléb plněný recept na plněný chleba plněnej chleba plněný chleba, recepty

Suroviny: kýta vepřová, žampióny, koření na rožnění, omáčka sojová, olej, cibule, pórek, chléb, salát ledový, rajče, okurka salátová

TopRecepty.cz

Plněný chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k77J