Pstruh plněný houbami
Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například houbová s bylinkami bude skvělá volba.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 600 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,18 g |
Tuky | 1,72 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 44 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,30 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2011 06:28
František Vaške:když domů přivezu z chaty po víkendu chycených 6 pstruhů, nedokážu je najednou sám sníst. nezbývá, než něco dát sousedům, něco udělat hned a něco do mražáku,ať si to můžu udělat přes týden,víš?
5. 9. 2011 17:09
František Vaške:co se tak rozčiluješ???Vždyť to dělat nemusíš
5. 9. 2011 17:08
František Vaške: fajn, ulov, přivez Já mám to štěstí, že mám zdroj od bratra, znám lidi, který ten z´droj nemáj, divný cooooo
5. 9. 2011 17:05
Proboha, už ten začátek receptu : Pstruhy necháme rozmrazit. Hotovo, tečka, končím ! Existuje v ČR v roce 2011 nějaký důvod, proč si cpát do hlavy českou sladkovodní rybu, která není čerstvá ? Jaký je důvod, kupovat ausgerechnet pstruha MRAŽENÉHO !? Nebo je snad autor dokonce takový pašák, že si sám čerstvého pstruha zmrazil ? Nemám slov. Kupte si mraženého pangasa, vážení autoři, to pro vás bude tak akorát. A udělejte si ho s bůčkem a hranolky a polijte kečupem.
2. 4. 2009 13:05
Nedávno jsme tady obdivovali pstruha na másle a já koukám, tady taková nádhera! Pstruh je super masíčko, rozhodně si to ukládám!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 7 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 7 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Fit salát
Přidáno před 20 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Právě bylo uvařeno:
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 55 minutami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 1 hodinou
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 4 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 5 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 5 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Lze grilovat mražené ryby? Rozhodně ano a my vám poradíme, jak na jejich správné rozmrazení
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na houbách plněný pstruh naložený pstruh pstruh plněný naložené houby ryba na houbach nakladany pstruh recept na pstruha v troubě pstruh na pánvi nejlepší recept na pstruha plněné ryby kucharka pstruh pečený pstruh na houbách nalozeny pstruh recept nakladane ryby plněná ryba pstruh plněný houbovou směsí plněný pstruh s hříbky pstruh naložený pečeme pstruha
Suroviny: pstruh, slanina anglická, houby, cibule, máslo, olej, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, libeček, petrželka, mouka hladká
Pstruh plněný houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kvx
5 názorů