Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrnková jablková buchta

Jako každý podzim ve sladkém pečení kralují jablka. Pojďme si z nich připravit tento nadýchaný a šťavnatý moučník. K ruce nám při jeho přípravě bude stačit hrníček a za chvíli se celou kuchyní rozvoní skořice a jablka.

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

25. 9. 2010 20:36

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 643 kJ / 4 695 kcal
Bílkoviny102,22 g
Tuky46,79 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 1,13 g
Sůl3,26 g
Sacharidy958,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

27. 9. 2010 15:55

:yes::-p+1;-)

kucerova45 kucerova45

26. 9. 2010 18:56

to se jen zdá,ale není to zase tak moc sladké.Kdo chce,tak může dát klidně míň.:-p

AniCiz

26. 9. 2010 07:59

:yes:uloženo,vypadá krásně:-*

isindy isindy

26. 9. 2010 00:17

mě to množství cukru až tak neudivuje, připomíná mi to trochu poměrem surovin třeba Šalamounovy řezy, kde je také cukru co mouky ( 2 hrnky mouky jsou skoro 1/2 l, hrnky se většinou berou jako 250ml...), takže proč ne?;-)

jindra

26. 9. 2010 00:12

Opravdu 1/2 litru cukru ?

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 9. 2010 22:37

Hezkéééé, mooc hezké :-! Jen se mi zdá toho cukru hodně, ne?

česnek

25. 9. 2010 22:18

kolik cukru:-O:-?

phamka

25. 9. 2010 21:25

ńemusim testovat vypada dobre asi takovy bude 1bod:yes:k

ana

25. 9. 2010 21:23

Ďakujem za doplnenie, takže už ho môžem otestovať:-).

kucerova45 kucerova45

25. 9. 2010 21:20

omlouvám se,špatně jsem to napsala;-)

ana

25. 9. 2010 21:13

A ešte toho krupicového cukru koľko vlastne, lebo 1/2lkrupicového cukru-to mi nie je z tohto celkom jasné...

ana

25. 9. 2010 21:10

V surovinách sa mlieko nespomína a v postupe áno...koľko asi toho mlieka, akú konzistenciu má mať to cesto? Ďakujem. Ináč koláčik vyzerá dobre:-).

phamka

25. 9. 2010 20:52

nemá tam být s pudinky a né s podinky

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta s jablky jablková buchta hrnková buchta z jablek jablková buchta s pudinkem rychlá hrnková jablečná buchta buchta s pudinkem a jablky rychlá hrnková buchta s jablky rychlá hrnková jablková buchta buchta z jablek hrnková ořechová buchta s jablky hrnkova buchta hrnková jablečná buchta jablková buchta s ořechy buchta s jablky a pudinkem buchty s jablky hrnková buchta s pudinkem buchta s jablky a ořechy hrnkove buchty rychlá hrnková buchta z jablek hrnková kuchařka

Suroviny: tuk hera, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, pudink vanilkový, mléko, sůl, prášek do pečiva, cukr vanilkový, jablko, ořechy, rozinky, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Hrnková jablková buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5LVK