Vařený jazyk - přírodní, smažený
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 657 kJ / 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,78 g |
Tuky | 0,49 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 12. 2019 16:56
Dooga: A jestli máte rád uzené, zkuste uzený hovězí jazyk. U nás je to lahůdka, která se jen uvaří v papiňáku, okrájí se kůže, nakrájí se maso a rovnou sní jak chipsy u televize. Pochoutka. A vepřový jazyk my jen uvaříme v papiňáku a může z toho být dobrá polívka se zeleninou, oloupaným, nakrájeným jazykem, nebo tam nakrájejte jen půlku jazyků a druhou půlku snězte jen tak vařený Někdo jí uzený hovězí a vařený vepřový jazyk s hořčicí, někdo i ještě s chlebem.
6. 12. 2019 16:52
Smažený vepřový jazyk? Vepřový jazyk jíme běžně, je to lahůdka, ale smažit ho nás nikdy nenapadlo. Milujeme i uzený hovězí jazyk.
25. 2. 2012 10:58
Jsou výborné :P
1. 10. 2010 13:59
Klariska česnek přepůlím jako cibuli, osolím vroucí vodu tak, aby byla mírně přesolená, tento vývar dále nepoužívám, ale do podobných receptů jsem přidala recept od Václavahttp://www.toprecepty.cz/recept/11917-jazyk--varen...a ten tam zmiňuje vývar pro polévku
Vývar používám tehdy pokud koupím zauzené jazyky
Děkuji za milé komentáře
Vývar používám tehdy pokud koupím zauzené jazyky
Děkuji za milé komentáře
1. 10. 2010 13:48
Jazyk je pre mňa pochúťka...najviac mi chutí iba uvarený ako hore v recepte...ale varím sporadicky ako pľúcka:http://www.toprecepty.cz/recept/4586-pajsl-plicky-...
1. 10. 2010 13:15
Dooga to napsal i za mě, jasný bod .
Mám jen pár začátečnických dotazů: česnek do vaření celé stroužky, nakrájený nebo prolisovaný? Dá se potom s tím vývarem z jazyka ještě něco dělat nebo je to na vylití?
Mám jen pár začátečnických dotazů: česnek do vaření celé stroužky, nakrájený nebo prolisovaný? Dá se potom s tím vývarem z jazyka ještě něco dělat nebo je to na vylití?
1. 10. 2010 13:15
Maminka dělávala jazyky občas, pamatuji si, že mi chutnaly, ale já ho dělala snad jednou, dávno. Ale nebyl jak od ní, tak jsem ho už nedělala Ale zase mohu zkusit, vypadá to, že takto by mi chutnal+7
1. 10. 2010 12:46
1. 10. 2010 10:12
Cardanko, jazýčci jsou moc dobroučký a s tím tvým skoro divokým kořením, nemohou být jiné, než dobré. Dávám ti 5.boda
1. 10. 2010 08:06
Dooga,tak to si nenech ujít,to je opravdu dobrota ať už vepřový jazyk a nebo uzený hovězíten byl dříve pouze podpultovkareceptík super+1
1. 10. 2010 07:31
Dooga z domácí zabijačky jsem jej z ovaru též nikdy nejedla, ale takto, když jej sama připravím je to velmi chutná krmě Myslím, že nezklame Tě
Mne zase nakoplo, že i receptík na svíčkovou z jazyka jsem zde viděla http://www.toprecepty.cz/recept/7847-jazyk-na-smet...a své amatérské kuchtění rozšířila
Mne zase nakoplo, že i receptík na svíčkovou z jazyka jsem zde viděla http://www.toprecepty.cz/recept/7847-jazyk-na-smet...a své amatérské kuchtění rozšířila
1. 10. 2010 07:27
Abych se přiznal, tak jsem jazyk ještě nikdy nejedl. Ze všech stran ale slyším, jak je výborný. Takže asi do toho půjdu. Dík za "nakopnutí".
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 33 minutami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 23 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 21 minutami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 40 minutami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 46 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 48 minutami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 2 hodinami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 3 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 5 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: smazeny hovezi jazyk vařený jazyk smažený vepřový jazyk vepřový jazyk smažený vařený hovězí jazyk vařený hovězí jazyk recepty smažený uzený jazyk vepr jazyk vaření jazyk veprovy jazyk jako ovar hovězí jazyk smažený hovezi jazyk vareny ovar z jazyka vepr. jazyk vaření jazyku vaření jazyka vepř.jazyk vařený vepřový jazyk vařený uzený jazyk vepřový jazyk vařený
Suroviny: jazyk vepřový, voda, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, sůl, křen, hořčice, chléb
Vařený jazyk - přírodní, smažený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D8Zq
12 názorů