Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pražma na bylinkách

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

8. 10. 2010 20:06

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 347 kJ / 561 kcal
Bílkoviny14,20 g
Tuky2,05 g
Vláknina23,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy111,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Limakos

31. 7. 2016 07:08

60 min. Proc až tak? Fuj alobal! Když tuhle rybku staci hodit na rozpálenej gril. 6-8 min je to! Je to výtečný rybka a tak ji zprasit alobalem a nemluvě o době přípravy 60 (40-45) min. Rozmarýn cerstvy dovnitř do ryby. Na rybě je nám to prd plátne. :-//
Olivový olej malou kávovou lžíci. Štaci na celou rybu. Vnitřek zakápneme citronem.dukladne posolíme, petrzel, přidáme vegetu. Česnek větvičku rozmarýnu. A šup s tim do lednice cca 1 hod. Rozpálíme gril a jak jsem psal 6-8min. Průběžně otáčíme. Pak je to delikatesa :yes:

Pavel

22. 9. 2013 11:09

Konkretne tenhle druh ryby neznam.Jedl jsem ale casto podobnou,pribuznou rybu. "Doradu",ktera je cervena a neuveritelne dobra.
K tomu receptu bych mel namytku: Samotna ryba bez brambor
potrebuje tak 15-20 minut maximalne.Jenze s tema bramborama to nefunguje.Neco je na dranc a neco bude nedodelane.Proto bych delal ty brambory oddelene.

Natyollie

27. 1. 2013 09:27

60 minut je opravdu moc, v pohode stačí 40-45 minut ať z toho není sušenka. A navíc nám ty brambory, na kterých byly citrony vůbec nechutnaly, byly jakoby kyselo-hořké. Příště citronek až na rybu a ne mezi brambory a rybu. :) Jinak pěkný nápad.:yes:

eraserhead

27. 1. 2012 13:13

60 minut je moc, strašne moc

evaebertova

30. 1. 2011 20:57

mňam, to je rybka +17:-p;-)

Sarovka

6. 12. 2010 11:17

Pražmu (a většinu ryb) dělám obdobně. Jen olivový olej a rozmarýn. Citron a nakládaný česnek určitě vyzkouším.:yes: Díky

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 10. 2010 13:09

:yes::yes::yes:

Moshe

9. 10. 2010 10:33

Dakujem za komentiki, u nas rybu jeme cca 3x do tyzdna, tiež sa nevieme toho nabažiť a hlavne ich príprava je v podstate rýchla:)

ramona79 ramona79

9. 10. 2010 10:03

rybu bych jedla každy den, mňam mňam, :yes::-p

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

9. 10. 2010 08:24

maris, dakujem, idem sa tam pozrieť:-D

maris maris

9. 10. 2010 08:22

Ibi, Moshe už Ti odpověděl na slov. TOPkách. Kupuje ji v Metru / u nás je to Makro /.

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

9. 10. 2010 08:09

To je ale supeeer:yes:jednoducá príprava, ktorá dá vyniknúť chuti tejto úžasnej delikatesy:-p:-p:-pAle bežný človek sa k tejto rybe ani nedostane. Prezrad, kde sa dá zohnať, dakujem:-))

J. A.

9. 10. 2010 04:04

hmmm :) :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 10. 2010 01:28

Takto podobně dělám štikozubce,kterého doma milujeme:-pJe to opravdu bezva pochoutka,nevím,jak chutná pražma:-Oale bodík posílám+:yes::yes:

Suvicka Suvicka

9. 10. 2010 01:10

Jasny 5. bodik. :yes::-p:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pražman zlatý recept pražma recept pražman zlatý pražma moran recept pražma recepty pražman recept pražman zlatý recepty pražma královská recept jak pripravit prazmu pražma na bylinkach recept pražma recepty pražma recept pražman zlatý pražman recepty mořan zlatý recept recept pražman recept na pražmu prazma zlata recept prazma kralovska

Suroviny: pražma, brambory, citron, česnek, olej olivový, tymián, rozmarýn

TopRecepty.cz

Pražma na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zXN8