Šneky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 745 kJ / 2 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,75 g |
Tuky | 57,10 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 7,92 g |
Sůl | 19,75 g |
Sacharidy | 450,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2017 19:33
Lenka.125: Komu by to mohlo vadiť?
17. 7. 2017 19:25
Nebude vadit když místo toho těsta tam dám listové těsto?
14. 5. 2012 15:08
chci se zeptat jak dlouho to mam péct??
2. 5. 2011 09:49
Vyzkouším a ještě si tam přidám Nivu...
2. 1. 2010 18:22
Thank you Jane!!!!!!
2. 1. 2010 14:23
hupyhupy (neregistrovaný/á) klidně to dej i na plech bez ničeho, dělala jsem to tak a nic se nepřipálilo, ale jinak klidně i alobal
2. 1. 2010 13:54
Mohu místo peč.papíru použít alobal????
31. 10. 2009 18:16
j upa moc bobrý
7. 5. 2009 19:10
výtečnééé moc doporučuju a hlavně to snězte když to bude horké!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 8 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 13 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 57 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Manžel Marie Terezie František Lotrinský miloval francouzskou kuchyni, ale doma měl nařízeno jíst rakouská jídla
Další recepty
Tématické fráze: mimibazar recepty šneci šneci recept priprava sneku sneky recept na sneky vaření šneků pizzoví šneci vaření šneci recepty sneci jak uvarit šneky recept šneci recepty ze šneků šneci recepty pizza šneci recepty na šneky příprava šneka k vaření jak uvařit šneka recept šneky vařený šneci
Suroviny: mouka hladká, droždí, cukr, sůl, olej, voda, salám měkký, sýr tvrdý, olej, kečup sladký, koření pizza
Šneky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2MJ
9 názorů