Kuřecí „Gyros“ ve smetanové omáčce
Kuřecí maso a smetanové omáčky v české kuchyni milujeme. Tentokrát jsme zvolili pikantní gyros marinádu, kterou jsme zjemnili právě smetanou. Díky odležení v lednici se suroviny spojí a vznikne dokonalá paleta chutí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 654 kJ / 1 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,01 g |
Tuky | 35,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 503 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 15,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 3. 2024 16:38
4. 12. 2020 12:28
7. 10. 2019 14:02
5. 9. 2016 15:23
24. 10. 2010 18:53
24. 10. 2010 16:32
24. 10. 2010 15:32
24. 10. 2010 14:38
24. 10. 2010 14:33
24. 10. 2010 14:29
24. 10. 2010 14:12
24. 10. 2010 14:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 11 sekundami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 12 sekundami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 3 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 9 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: omáčka na gyros kuřecí gyros gyros omacka gyros recept kuřecí gyros recept kuřecí maso ve smetanové omáčce gyros recepty omáčka gyros kuřecí ve smetanové omáčce kuřecí gyros na smetaně kuřecí medailonky s rýží kuřecí maso gyros tekuta marinada gyros omáčka ke gyrosu kuřecí gyros s rýži omáčky na gyros kuřecí gyros se smetanou gyros omacka recept kuřecí kousky ve smetanové omáčce omáčka ke gyros
Suroviny: maso kuřecí, marináda gyros, smetana na vaření, pórek, nať petrželová, česnek
Kuřecí „Gyros“ ve smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R1GY
12 názorů