Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika z jater a bůčku

Výtečná zavařená paštika z jater a bůčku jistě potěší všechny milovníky čehokoliv masového a překvapí vás svojí jednoduchou přípravou. Její chuť nejlépe vynikne na čerstvém křupavém pečivu.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 180 min bez doby odležení

200 min (20 min příprava + 180 min tepelná úprava, bez doby odležení)

31. 10. 2010 09:03

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

8-10 skleniček od přesnídávky

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 267 kJ / 3 171 kcal
Bílkoviny296,88 g
Tuky201,96 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 4,22 g
Sodík 5,62 g
Sůl13,74 g
Sacharidy41,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

holky05

20. 6. 2016 19:35

Paštika,protože se steriluje,vydrží dlouho.Přesně nevím,sníme jí za pár týdnů.
A určitě je lepší mít jí v chladnějším prostředí.

VEVE

20. 6. 2016 14:56

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho paštika vydrží, když obsahuje vejce? A je potřeba ji mít v ledničce nebo stačí ve sklepě jako marmelády a pod.? Děkuji předem za odpověď :-)

Petr

13. 12. 2014 05:41

Dobrý den Vám přeji Všem. Mám dotaz. Jaká je teplota při sterilování? A zda se tak dá sterilovat Tohle? Kachní paštika z kachního masa kachních jater sádla a koření? Děkuji za odpověď. Petr.

Straslipka Martin Straslipka Martin

16. 7. 2013 20:47

Pro Cathleen:A proč ne?Ty se při sterilování také dotáhnou;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

31. 10. 2010 13:56

No, s tou dobou zavaření, nevím....maso se má zavařovat dvě hodiny (najdete to v každé "zavařovací" knížce), ale hlavně bych ho nedávala do sklínek se šroubovacími víčky. :-)Pokud není paštika určena k rychlé spotřebě. ;-)

Teta Lena

31. 10. 2010 11:17

:-p:yes:

holky05

31. 10. 2010 10:32

Dělám ji přesně podle receptu.Nezkoušela jsem dát žádné koření.1a1/2hod. na zavaření stačí.

Teta Lena

31. 10. 2010 10:11

Vypadá to zajímavě.Žádné koření se tam jinak nedává:-?.To zkusím při nejbližší příležitosti:-p.Doba sterilace je dostačující:-?.Dík:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

31. 10. 2010 09:47

Moc se mi to líbí i z drůbežích. Stále se chystám, ale nějak se na to nedostávám . Tobě ale +bodík 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pastika z veprovych jater domácí paštika z bučku a jater zaváření paštiky sterilování paštiky paštika z kuřecích jater a bučku domácí paštika z bůčku domaci pastika z veprovych jater a bucku paštika z vepřových jater na zavaření recept na paštiku z vepřových jater jak sterilovat paštiku jak dlouho zavarovat pastiku paštika z pečeného bůčku paštika z jater a vepřového masa paštika z jater domácí paštika z jater a bůčku domácí paštika z vepřových jater sterilovaná sterilovaná paštika vepřová domácí paštika recepty jak dlouho sterilovat paštiku recept pastika z veprovych jater

Suroviny: játra vepřová, bůček uzený, vejce, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Paštika z jater a bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j834