Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem
Hovězí líčka nejsou právě nejlevnější a u řezníka si je obvykle musíte objednat s předstihem. Následně budete potřebovat dostatek času, kapku červeného vína a kořenovou zeleninu. Pokud dodržíte náš recept, vykouzlíte šťavnatou pochoutku, která se dá krájet lžící.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 609 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,41 g |
Tuky | 14,35 g |
Vláknina | 23,45 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 31,62 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 1. 2017 17:41
30. 12. 2015 15:09
12. 12. 2015 14:44
24. 10. 2014 20:06
17. 5. 2012 22:29
1. 1. 2012 21:42
17. 12. 2011 15:48
30. 12. 2010 19:27
21. 11. 2010 22:05
http://www.svetadily.cz
3. 11. 2010 08:59
2. 11. 2010 15:32
2. 11. 2010 15:28
2. 11. 2010 15:04
2. 11. 2010 11:05
Recet určitě vyzkouším.
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/151481-nebojte-s...
2. 11. 2010 11:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 49 minutami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 31 minutami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 2 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 2 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 2 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 3 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Letem masovým světem: Vše co potřebujete vědět o hovězím. Jak ho vybrat, jak zamrazit i na co se která část při vaření nejlépe hodí
Jak získat šťavnaté a měkké maso? Zvolte dušení! Poradíme jak na to
Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Další recepty
Tématické fráze: hovězí lička pohlreicha hovězí líčka podle pohlreicha hovězí líčka na červeném víně hovězí líčka telecí líčka podle pohlreicha licka na vine pohlreich telecí líčka podle polreicha hovězí líčka podle pohlreicha recept hovězí líčka na červeném víně recept hovězí líčka na červeném víně podle pohlreicha vepřová líčka podle polreicha hovězí líčka podle polreicha hovezi na vine pohlreich licka na vine podle pohlreicha hovězí líčka na červeném víně pohlreich hovězí na víně podle pohlreicha hovězí líčka podle pohlreicha video hovezi licka pohlreich vepřová líčka podle pohlreicha hovězí líčka recept
Suroviny: líčka hovězí, mrkev, cibule, celer, pažitka, víno červené, bobkový list, sůl, pepř, sádlo, koření nové koření
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5L5Y
20 názorů