Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italský chléb - focaccia

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

8. 11. 2010 08:25

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 619 kJ / 2 299 kcal
Bílkoviny60,65 g
Tuky57,71 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy375,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: starobylý taliansky recept. Názov je odvodený od slova focus - ohnisko. Kedysi sa tento chlieb piekol priamo nad otvoreným ohniskom.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ludmila Pavlíková

2. 5. 2014 09:15

Pustila jsem se do toho a byl výborný.:-)):-p

lucie

5. 12. 2011 19:01

Recept se mi už dlouho líbil a včera byla vhodná chvíle na vyzkoušení, tak jsem se do toho pustila. Udělala jsem je jako takové malé pizzy se šunkou, sýrem a bylo to skvělé ale hlavně to těsto je vynikající :yes::yes: :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: focaccia foccacia recept foccacia focacia fokacia italské pečivo italské pečivo recepty italská foccacia domácí italský chleba italské pečivo recept focaccia recept italský chléb-foccacia italský chléb s olivami recept na foccacia fucacio focacio focacia recept focaccia chleba se sýrem italskýchleba recept focaccia

Suroviny: mouka hladká, cukr krystal, sůl, voda, olej olivový, droždí čerstvé, sýr cottage, bazalka čerstvá, lilek, rajče sušené, olivy, rozmarýn

TopRecepty.cz

Italský chléb - focaccia

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VQLX