Krkovičkové česnekové závitky, s rozmarýnovo - pivní vůní
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 262 kJ / 1 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,44 g |
Tuky | 32,50 g |
Vláknina | 77,75 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 185,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jídlo má silnou chuť po česneku a ten rozmarýn ho jen lehoučce ovoní. V kombinaci s tím pivem, je to bezva mužské jídlo. Ale chutnalo i mě a dětem ;-).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2016 14:40
11. 11. 2010 14:43
11. 11. 2010 13:30
11. 11. 2010 07:05
Mirko, jako vždycky krásné a chutné....
11. 11. 2010 00:43
10. 11. 2010 20:39
10. 11. 2010 16:48
10. 11. 2010 12:37
10. 11. 2010 12:17
10. 11. 2010 10:55
10. 11. 2010 09:24
10. 11. 2010 09:19
10. 11. 2010 09:17
10. 11. 2010 09:13
10. 11. 2010 09:13
Všem děkuju za milé komentáře a těším se, až někdo vyzkouší a přidá třeby i fotečku.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 18 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 24 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 52 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Další recepty
Tématické fráze: jak zahustit štávu k masu plátky z krkovice recepty česnekové rolky jak zahustit štávu vepřové závitky z krkovice a s česnekem selské smotky cím zahustit stavu pod maso česnekové smotky čím zahustit štávu z masa závitky z krkovice top recepty z krkovice plátek počesnekované krkovičky recept toprecept sz závitek z krkovice česnekový závitek vepřová krkovices vůní česneku stavu na maso jak zahustit stavu z masa recept- zavitek z krkovice závitky z krkovice bez kosti
Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř bílý, česnek, cibule, sádlo, vývar, pivo světlé, rozmarýn čerstvý, mouka hladká
Krkovičkové česnekové závitky, s rozmarýnovo - pivní vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZK0
26 názorů