Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tyrolské knedlíčky do polévky

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 11. 2010 13:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 844 kJ / 919 kcal
Bílkoviny25,72 g
Tuky53,02 g
Vláknina3,70 g
Cholesterol 308 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,40 g
Sacharidy82,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Skvělé v luštěninových polévkách (na fotu ve fazolové).

Knedlíčky se dobře formují navlhčenýma rukama.

Zdroj - stará kuchařka po babičce :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 11. 2010 17:20

No prosím!!:-D Matematika teda pořádná, Betyno!!:-D Proč bychom to brali ve zlém? Maris, díky, to už je daná míra:-D:yes:

Věrka.

13. 11. 2010 16:03

Když je jedna 1/4 l na půl je 1/8 l a napůl je 1/16 l. Tak je to podle mě nejjednodušší počítání.

maris maris

13. 11. 2010 15:39

Já si myslím, že tady ty rozdíly jsou zanedbatelné. Řekla bych zhruba 1/2 dcl, nebo kdo chce 50 ml.;-):-)

Betyna

13. 11. 2010 15:25

jinak teda děvčata jste mě dostaly - lépe upřesnit 1/16 nejde, to je upřesněno naprosto přesně - přemýšlím tady jak lépe upřesnit jednu šestnáctinu, prosím to opravdu nemyslím ve zlém :-K

jeden litr je tisíc mililitrů a jeden tisíc děleno šetnácti je 62,5 mililitrů

a mililitry máte načárkované na odměrce... po deseti a první popsaná je 50 mililitrů, tak jednu čárku nad padesát a na ty dva se nebudeme soustředit, to je zanedbatelné množství pár kapek

Betyna

13. 11. 2010 15:22

1000 : 16 = 62,5 takže zaokrouhlíte na 60ml mléka... ;-) jinak taky z hlavy bez počítání víme že čtvrt litru je 1/4 litru 250ml takže 250 : 4 vyvodíme že je zaokrouhleně taky 60ml... (protože 250 : 4 = taky 62,5)

xanny

13. 11. 2010 14:59

V kuchařce je uvedeno 1/16 litru, ale jelikož i pro mě je to sci - fi, dávala jsem mléko od oka, jako u všech takových receptů ;-)Těstíčko bělo hustotu jako na nočky :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 11. 2010 14:56

Bylo by možné lépe upřesnit tu 1/16 mléka? Pro mne sci-fi:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tyrolský knedlíček knedlíčky do polévky tyrolské knedlíky knedlík do polévky recepty tyrolský knedlíček knedlíky do polévky tyrolské knedlíky recept špekové tyrolské knedlíky 1/16 z litru tyrolsky knedlicek recept "tyrolský kedlícek" jedna sestnactina z litru recept na tyrolské knedlíky tirolský knedlíček slaninové knedlíčky do polévky 1/16 litru recept tyrolský knedlíček recept na tyrolsky knedlicek tyrolský polévkový knedlíček tyrolské polévkové knedlíčky

Suroviny: slanina, houska, petržel, maso uzené, mouka polohrubá, sůl, mléko, žloutek, máslo

TopRecepty.cz

Tyrolské knedlíčky do polévky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A1R3