Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci

S pomocí pomalého hrnce můžete téměř bez práce uvařit spoustu skvělých pokrmů. Třeba ostřílenou českou klasiku, vepřo knedlo zelo, které chutná snad každému a perfektně se hodí k nedělnímu obědu.

Hodnocení receptu je 4,5 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 290 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 270 min

290 min (20 min příprava + 270 min tepelná úprava)

9. 4. 2008 20:38

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie477 kJ / 114 kcal
Bílkoviny1,60 g
Tuky0,57 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

clupmi clupmi

26. 2. 2011 13:40

Myslím si, že se jedná o dietní úpravu, o racionální stravu, takže to každému chutnat nemusí. Kde není tuk není chuť, to je známá věc. Tuk je vlastně "zvýrazňovač" chuti. Takže jsem dal plusový bodík i když pomalý hrnec nevlastním. :yes:

juli

19. 6. 2009 07:49

Ušlo to jedla sem lepší
:-/

Tapii

19. 5. 2009 17:55

To není vařené maso,ale pomalené - velice chutné :-p a co do knedlíku mě se zdá,že je to jedno - já sním jenom jeden ;-)

tejaja tejaja

15. 9. 2008 18:40

Teda dievčatá, neviem prečo má byť knedlíkov párny počet, ale z estetického a výtvarného hľadiska má byť všetko v nepárnom počte, inak sa to nedá esteticky usporiadať, nevyzerá to dobre. Takže ja vždy nepárny počet:-D:-D

zdenicka00

15. 9. 2008 17:01

Tak to slyším poprvé v životě,že knedlíků má být vždy sudý počet.

janatka janatka

12. 9. 2008 14:24

Tento recept jsem dělala ,je to oběd z jednoho hrce vše se tam dá ,já dám i ty brambory a nic nezahušťuji oni si to udělají samy.Dávám to do tlakového hrnce a je moc dobré.:-p

baf21

1. 7. 2008 20:16

Vypadá to velice dietně,určitě vyskouším i když vařený maso??? ale není to špatný nápad.Vyzkouším a oznámkuji.K obrázku bych chtěl říci že knedliků by měl být vždy sudý počet.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pomalý hrnec recepty knedlo zelo varime v pomalem hrnci knedlo zelo recept vepřo zelo vepřo-knedlo-zelo vepřo,knedlo,zelo tlakový hrnec recepty knedlo,vepro,zelo vepřové výpečky v pomalem hrnci vaříme v tlakovém hrnci knedlo vepřová krkovice v pomalém hrnci knedlo,zelo,vepřo výpečky v pomalém hrnci vepro pomalý hrnec recepty na knedlíky vaření v pomalém hrnci recepty pomaly hrnec knedlo-zelo-vepřo

Suroviny: maso vepřové, zelí, koření grilovací, sůl, kmín celý, brambory, jablko

TopRecepty.cz

Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Knz