Utopenci s křenem
Suroviny pro 16
16
Nutriční hodnoty
Energie | 860 kJ / 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,88 g |
Tuky | 1,01 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2011 23:57
A málem bych zapoměl, díky za fotky.
18. 2. 2011 23:55
Jestli máte drůbeží špekáčky, těm stačí 4-5 dní, provázkem vázané pravé vepřové špekáčky a telecí párky zrají o 3-4 dny déle. To jsou ale muka kolem toho chodit každý den a odolávat pokušení, jestli užžžžžž! Nevím, jak ostatní, ale já teda vydržím 3 dny a už odebírám testovací vzorek, a vždy mně překvapí, jak je vynikající ten posledný kousek...
18. 2. 2011 22:32
Dnes jsem je naložila, poslala obrázky a mám dotaz - jak dlouho by měly být naložené?
Děkuji za odpověď, sama nemám žádnou představu...
Děkuji za odpověď, sama nemám žádnou představu...
26. 11. 2010 13:37
Teď vymizeli, ale byli v Penny ještě předloni. Já osobně mám nejraději ty klasické vepřové, provázkem vázané. Sice dýl zrají, ale stojí to za počkání
26. 11. 2010 13:03
Já osobně krůtí špekáčky neviděla (drůbeží - kde bylo různé složení jo), telecí párky jsem taky viděla....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Utopenci: Poradíme, jak si tuto hospodskou klasiku připravit doma
Další recepty
Tématické fráze: utopenci utopenci recept jak dlouho zrají utopenci utopenci se zelim a krenem naložení křenu utopenec s křenem recept na utopence recepty na utopence recept na utopence z ohnivého kuřete fazole s křenem předkrmy recepty recept utopenci utopenci zalité teplým lákem utopenci složení naloženi křen utopenci doba utopenci s telecích parku utopenec recept sterilizovane utopenci utopenci z ohnivého kuřete recept
Suroviny: špekáček, cibule, paprika sušená sladká, křen, feferonka, olej
Utopenci s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZW66
5 názorů