Alsaský šugrut
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 545 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,30 g |
Tuky | 255,39 g |
Vláknina | 58,36 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 12,87 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 219,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 4. 2016 19:21
10. 4. 2016 19:04
10. 4. 2016 18:26
23. 11. 2010 20:08
4. 3. 2010 13:10
4. 3. 2010 12:57
9. 9. 2009 13:09
6. 7. 2009 22:23
6. 7. 2009 21:24
6. 7. 2009 19:45
3. 10. 2008 19:23
1. 7. 2008 18:32
21. 4. 2008 19:57
21. 4. 2008 16:15
21. 4. 2008 16:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 11 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Fit salát
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 5 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 5 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Co dobrého připravit z ananasu? Toto tropické ovoce si můžete vypěstovat doma v květináči
Další recepty
Tématické fráze: co k večeři alsaský hrnec jak se vaří brambory alsaske zeli ekucharka.cz co uvarit k veceri alsaské brambory ekuchařka video recepty jak vařit zelí jak uvarit parky litinový hrnec recepty jak se vaří párky co vařit k večeři jak se vaří zelí jak uvařit zelňačku co vařit litinové hrnce jak se vari zelnacka co uvarit z brambor jak vařit párky
Suroviny: zelí kysané, cibule, brambory, slanina anglická, klobása, maso uzené, párky, víno bílé, koření hřebíček, koriandr, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, česnek
Alsaský šugrut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WDX
17 názorů