Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska"
Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 094 kJ / 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,38 g |
Tuky | 34,05 g |
Vláknina | 8,90 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 197 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 27,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to docela dost ostré jídlo, které se přidáním smetany zjemní. Výrobce také doporučuje přidat místo smetany, kokosové mléko.
Směs jsem koupila v Globusu, recept je uveden na zadní straně sáčku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2010 15:03
+10
3. 12. 2010 11:53
3. 12. 2010 10:31
Hani, dost dobrý a protože u nás ostré nejede, dala bych koření zajisté míň. Globus tady nehrozí, ale všechny ingredience co obsahuje mám doma, tak bych ho po štipíčcích mohla dát Dávám ti 8.boda
3. 12. 2010 10:16
Hani, Zelené tajemství Thajska je pro mne sci-fi a přitom ten recept je super. Globus máme dost daleko. Nerada bych takové koření s něčím zaměňovala, asi by to nemělo tu správnou barvu, ani chuť. Tady ji přímo cítím už z obrázku.
3. 12. 2010 06:09
Hani Ostré máme moc rádi, recept si uložím, díky
2. 12. 2010 22:18
Vypadá to lákavě. Jinak toto koření jsem viděla i v Kauflandu ;)
2. 12. 2010 20:25
Moc hezky to vypadá Hani, jenom se dostat do Globusu.+
2. 12. 2010 20:09
2. 12. 2010 19:47
Špagi - petržel, cibule, česnek, zázvor, koriandr, kardamon, chilli, caenský pepř a sůl. Je to dobré, ale jak jsem psala, dost ostré. Možná by stačilo dávat jen půl sáčku.
2. 12. 2010 19:39
Hani, je to Zelené tajmství Thajska ta směs limetkou a koriandrem? Nebo jaký to má složení?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 59 sekundami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 42 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Zadělávané kuře ve zlaté omáčce: Voňavá sýrová omáčka dá kuřeti nový rozměr chuti, zlatou barvu dodá špetka exotického koření
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso po thajsku vepřové kostky vepřové kostky na pepři vepřové kostky recept recept cuketu po thajsku vepřove po tchajsku vepřová směs na thajsku recepty z thajska tajske veprove maso po thajsku veprove po tajsku vepřové maso po thasku těstoviny po thajsku koření z thajska tajske salaty vepřové máso po tajsku chilli-caenský pepř vepřové maso thajsko veprove kostky recepty vepřové máso na těstoviny
Suroviny: maso vepřové, zelené tajemství z thajska, smetana, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, cibule, cuketa, mouka, voda, olej slunečnicový
Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ko8x
10 názorů