Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Falešná marcipánová hmota - v DP

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 12. 2010 18:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie13 548 kJ / 3 238 kcal
Bílkoviny75,10 g
Tuky36,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 879 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy652,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Před pár měsíci jsem začala s pečením dortů a stále jsem "rvala" a hnětla v ruce, což je docela fuška, hlavně zkraje je to docela namáhavé, lepí se vše a je poměrně nepořádek....časem jsem na různých stránkách narazila na usnadnění pomocí pekárny a musím velmi pochválit - je to rychlé, čisté a bezbolestné :)

S vodou opatrně, raději postupně přidávat než to přehnat a pak zahušťovat :)

hmota vychází z receptu Hanahcotton, Haničko díky :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

5. 6. 2012 06:35

Dooga: Vašku, ty jsi machr....dík za vyzkoušení, ten dort nemá chybu ;-):yes:

marcelka395 marcelka395

3. 6. 2012 19:37

Dooga:dort se ti krásně povedl:yes::yes::yes:

Dooga Dooga

3. 6. 2012 19:32

Tak jsem se dokopal k jejímu vyzkoušení. No výsledek - PARÁDA. Příprava téměř bez práce - pekárna maká za mě. A chuťově výborná. mohu doporučit.:yes: Přidám i foto.;-)

mia2404 mia2404

15. 2. 2012 19:09

isindy:si milá a ešte raz dakujem :-)

isindy isindy

15. 2. 2012 19:05

mia2404:na první pokus super práce...:yes: hmotu je potřeba opravdu důkladně propracovat, nechávám ji pak v igelitu ještě chvíli rozležet, znovu propracuji...pokud s ní pak nepracuji hned, je třeba ji zahřát lehce v MWT a mokrýma rukama opět prohníst...a pokud s ní pracuji, je mimo igelit vždy jen kus, se kterým pracuji, ostatní přikryté....držím palce na další pokus :yes:

mia2404 mia2404

15. 2. 2012 18:38

srettka: dakujem za radu , uvidím piatok ešte raz vyskúšam :-)

srettka

15. 2. 2012 18:33

mia2404:nemela jsi jej vic zaschlej? vysychanim ztraci pruznost. je treba si jej nahrat v mikrovlne a namastit ruce. me to zlobi, kdyz to prave rychleji vysycha. nedelam sice s mlecnym marcikem, ale hmoty jsou si vice mene podobne.

mia2404 mia2404

15. 2. 2012 18:20

isindy:pridám sem fotku vidiet tam ako sa mi láme marcipán ,robila som prvý krát možno že som niekde urobila chybu neviem

isindy isindy

15. 2. 2012 18:14

mia2404: nechápu kde na spodku :-( marcipán je potřeba po základním promísení v DP pořádně hrohníst ještě rukama a pak je vláčný a pružný a nic se neláme :-/

mia2404 mia2404

15. 2. 2012 17:10

Skúšala som marcipánovú hmotu , všetko sa podarilo len na spodku torty sa mi začal lámat marcipán ;-(, neviete mi poradit prosííím

isindy isindy

4. 2. 2012 23:09

memulina: to jsem velmi ráda, děkuji :-K

memulina

4. 2. 2012 15:51

dlouho hledám nějaky recept na marcipán a tenhle mě vážně zaujal. Vzhledem k tomu, že mám DP, zkusila jsem a musím říct, že jsem byla příjemně překvapená výsledkem. Prostě se to povedlo! :yes:

isindy isindy

2. 2. 2012 18:59

Martina: to mě moc těší, díky za komentář :-):-K

Martina

31. 1. 2012 12:01

Včera jsem recept vyzkoušela a marcipán je výborný.. :yes:;-) takže můžu jen doporučit. Byl to můj první marcipán co jsem kdy dělala a povedl se na jedničku. ;-)

isindy isindy

11. 1. 2012 20:14

gurtlerova: dobrý večer, vzhledem k tomu, že celá dávka hmoty je na celý dort i s ozdobami, je většinou potřeba více barev...navíc těžko odhadnete potřebu barvy a její sytosti...takže rozhodně nedoporučuji :-)

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: marcipánová hmota marcipánová hmota recept marcipanová hmota na dorty recept na marcipánovou hmotu čím lepit marcipán jak vyrobit marcipánovou hmotu doma marcipánové figurky marcipánová modelína domácí marcipánová hmota marcipánové těsto recept marcipánová hmota na dort marcipánové těsto recept na marcipán z domácí pekárny jak lepit marcipán marcipánová hmota recept jednoduchy marcipán z pekárny jak udělat malinké marcipánové růžičky čím lepit marcipánové ozdoby marcipánové figurky postup marcipánová hmota v pekárně

Suroviny: cukr moučkový, mléko sušené polotučné, med, sirup javorový, mandlové aroma, voda, tuk ztužený

TopRecepty.cz

Falešná marcipánová hmota - v DP

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lpv7