Bůčková roláda s jelítkovým prejtem
Suroviny
Porce: asi 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 13 611 kJ / 3 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,00 g |
Tuky | 297,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 590 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento "úlet" je opět z hlavy mého syna. Fotografie jsou z mobilu, takže se omlouvám za kvalitu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2011 00:08
rebi.... cháááááááááááááá!!! Promiň!!
2. 3. 2011 00:03
Remkovátototeďvyložená podpásovka
naprostá souhlas s Fantomem..šmárjámám hlad..už sem nelezu..dobře mi tak
bod synovi(no dobře,i tobě)
naprostá souhlas s Fantomem..šmárjámám hlad..už sem nelezu..dobře mi tak
bod synovi(no dobře,i tobě)
1. 3. 2011 23:59
hahaha to ale nebylo vtipný Jani, zítra ráno si jedu koupit prase a udělam si zabijačku
1. 3. 2011 23:58
SORY
1. 3. 2011 23:55
ty si ze mě děláš šoufky ne? miluju bůček a jelita ještě víc!
tak ted fakt neusnu
tak ted fakt neusnu
20. 12. 2010 10:17
Noooo, tak to vypadá velice jedle Samotnou by mě to nikdy nenapadlo, ale proč ne?
19. 12. 2010 21:45
Zajimave, proc ne? 7. bod pro vas oba.
19. 12. 2010 17:27
Synátor teda boduje+4
19. 12. 2010 16:37
majda 2 díky!
19. 12. 2010 16:34
To může být dobré!Máte napaditého syna!Posílám bod synovi
19. 12. 2010 13:10
Vyzkoušela jsem to a je to mooc dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Vynikající polévka prdelačka z kroupového jelítka chutná jako na zabijačce, přitom ji doma připravíte snadno a rychle
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho péct prejt gratinovaný bůček bůčková roláda zamotání rolády jak dlouho péct kroupy bůček plněný prejtem závin z jelítkového prejtu jak dlouho pect prejtu prejt bůčková roláda recept bučková roláda pečená plněný buček prejtem jak dlouho péct jelita jelitový závin brambory s prejtem veprova rolada s prejtem doba pečení jelita buckova rolada se zelim doba pečení prejtu prejt se špenátem
Suroviny: bůček bez kosti, sůl, pepř, cibule, kmín celý, jelito,
Bůčková roláda s jelítkovým prejtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkZX
11 názorů