Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí po provensálsku

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

22. 12. 2010 18:33

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie13 549 kJ / 3 238 kcal
Bílkoviny195,46 g
Tuky232,58 g
Vláknina20,92 g
Cholesterol 551 mg
Sodík 4,62 g
Sůl11,20 g
Sacharidy51,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irrena Irrena

21. 4. 2012 08:14

Právě se pomalí, podle vůně to bude velká dobrota:yes:

Petra182

21. 2. 2012 14:26

Hm,, právě jdu na poštu pro PH (dnes mi přišel) a tak vím co budeme papat jako první. Nemohu se dočkat,,,:-D

Dooga Dooga

23. 12. 2010 19:58

Simonko, jen bych přidal víc vína. V troubě se vypeče.:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

23. 12. 2010 12:26

Doogo,to vyzkouším v té troubě,to je tak lákavé.;-):-p

mysulka mysulka

23. 12. 2010 11:15

:-p:yes::yes::-K

Pajaska Pajaska

22. 12. 2010 23:47

Musí to být tedy skvělé.:-p Také nemám PH,ale trouba to zvládne taky.:yes:

misza misza

22. 12. 2010 22:20

Vypadá to skvěle:-p Ukládám :-*:yes:

Dooga Dooga

22. 12. 2010 19:51

Simon, určitě by to šlo i v troubě.

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 12. 2010 19:32

Dooga to je teda super bašta,já PH nemám,ale láká mne to moc.:-p:-K:yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí po provensálsku maso po provensálsku hovězí maso po provensálsku vepřové maso po provensálsku vepřové po provensálsku hovezi platky po provensalsku po provensálsku hovězí po provansalsku hovězí zadní příprava hovězí pečeně po provensálsku hovězí zadní recept veprový kostka po provensalsku maso po provencálsku recept hovězí po provensálsku hovězí nudličky po provencálsku hovězí příprava hovězí po provencálsku hovězí na provensálsku vepřové kostky po provensálsku pomalý hrnec recepty

Suroviny: hovězí zadní, víno bílé, rajče, slanina anglická, olivy černé, mrkev, cibule, česnek, bobkový list, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, pepř, sůl, olej olivový

TopRecepty.cz

Hovězí po provensálsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lpXj