Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje obložené chlebíčky

Bez obložených chlebíčků si snad nikdo nedokáže představit žádnou oslavu. Jsou velice variabilní a tak je můžete obložit tím, co máte rádi, ale není nad klasiku, šunku, vejce natvrdo, salám a majonézový přeliv.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

25. 12. 2010 20:55

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že to není nic moc recept a že každý z nás má svůj vlastní na obložené chlebíčky, ale přidávám to jen tak pro inspiraci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zujali

16. 12. 2020 19:47

Dají se udělat kdykoliv. Třeba na narozeniny

hazel hazel

18. 10. 2013 19:25

Hezka inspirace na oblozene chlebicky. Pridala jsem moje Silvestrovske chlebicky. Temer stejne suroviny. Pouzivam sunkovy salat a navrch strouham jakykoliv tvrdy syr.Pridala jsem s dovolenim sve foto.

1974andrea 1974andrea

18. 10. 2013 18:18

Přidávám fotky, ale bez majonézy;-) Suroviny používám obdobné

janamnam

9. 3. 2012 22:53

Nádhera mnam,:-p:-p:yes::yes::yes::yes:

maiva maiva

14. 2. 2011 14:10

Taky se mi líbí:yes::-psouhlasím s Otavankou:-K:yes:

Otavanka

14. 2. 2011 13:54

Majko, proč nic moc recept? Někdy je lepší obyčejné máslo na chlebíčku než přeplácané pomazánky:yes:

Bronislava Kroutilová

14. 2. 2011 13:29

Jsou to moc hezké inspirované chlebíčky .Super .

Drobek Drobek

26. 12. 2010 19:48

No ono jde vlastně jen o to majonézu trochu zředit. Takže to ani nemusí být šlehačka ale mléko a přidávat po troškách. A kdo to ještě nezkusil zkuste - bílé víno, nejradši ryzlink.:-p

majka

26. 12. 2010 19:16

Majonézový přeliv dělám ze 2 PL majonézy a 2 PL mléka ( i smetana by šla ) a dochucuji 1 KL vegety. Přeliv liju na vejce.

magdalenka magdalenka

26. 12. 2010 18:28

Aj mne to mohlo zapnúť skôr...do majonézy som kedysi zásadne dávala na šalát tekutú šľahačku, až neskôr som prešla na kyslú smotanu...

Eliza Eliza

26. 12. 2010 18:24

Tekutou, jasně - měla jsem napsat smetanou...:-8:-)

magdalenka magdalenka

26. 12. 2010 18:23

Vyšlahanou alebo tekutou?

Eliza Eliza

26. 12. 2010 18:21

Já bych myslela, že je to majonéza povolená trochou šlehačky... Aspoň tak já dělám přeliv na vajíčka natvrdo. ;-)

Lenka30 Lenka30

26. 12. 2010 17:58

majonézový přeliv-co to je ??:-//:yes:

Herra

26. 12. 2010 17:36

Jaký nic moc recept! Jsou to moc hezké a inspirativní chlebíčky. Díky:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obložené chlebíčky obložené chlebíčky fotogalerie recepty majonézový přeliv na chlebíčky zdobení obložených chlebíčků obložené chlebíčky zdobení obložené chlebíčky inspirace chlebíčky inspirace obložené chlebíčky recept obložené chlebíčky recepty recept na oblozene chlebicky zdobení chlebíčků fotogalerie inspirace na chlebíčky majonézový přeliv přeliv na chlebicky chlebíčky recepty inspirace na obložené chlebíčky obložené chlebíčky foto majonézový přeliv recept obložený chlebíček inspirace chlebicky

Suroviny: veka, máslo, šunka vepřová, salám herkules, sýr eidam, klobása, vejce, okurky sterilované, rajče cherry, majonéza

TopRecepty.cz

Moje obložené chlebíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/60KO