Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře podle Požarského

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 12. 2010 16:35

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 362 kJ / 1 999 kcal
Bílkoviny150,22 g
Tuky47,82 g
Vláknina35,36 g
Cholesterol 691 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,84 g
Sacharidy226,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jedná se o oblíbený pokrm ruské carské rodiny.

Zdroj: Klasické kuře, drobně upraveno podle zkušenosti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BlaV.

6. 10. 2019 23:16

:no: může to být možná dobré, ale je to zcela zcela jiný recept - určitě ne pro carskou rodinu :-D:-D - paní Meszarosovabolya měla zčásti pravdu - plněná prsa, ale v originále pro většinu z nás nedostupná vzhledem k surovinám - husí játra, telecí maso, lanýže - žádná houska, rajčata, protlak ...

Ivana79 Ivana79

29. 12. 2010 12:21

Teda Eliza,to je fakt pastva pre oči:-K:-Ka určite to aj tak chutí:-pTo si zaslúži bod aj bez vyskúšania,ale ukladám si;-)

mysulka mysulka

29. 12. 2010 12:14

:-p:yes: super:-K

misza misza

29. 12. 2010 10:16

Krásné:-*:yes:

eva hubova eva hubova

29. 12. 2010 09:53

:-p:-p:yes:+11

popletko

28. 12. 2010 22:16

:-p neco mi ten receptik pripomina z mladi, ale nespomenu si na nej presne, Pripomina mi babicku :-8 Bodika si rozhodne zaslouzi :yes: :-K

marcik marcik

28. 12. 2010 22:07

obrázek k nakousnutí:-p. :yes::yes:

magdalenka magdalenka

28. 12. 2010 20:32

Cat, to môže byť nejaký "vtipálek"...

cathleen cathleen (moderátorka)

28. 12. 2010 20:28

:-))Elizo, moc hezký recept!
A pokud vím, paní Mesza.... sem má zakázaný přístup:-// (mezi námi - já bych se, na jejím místě, někam "zahrabala", ale ona má asi pocit, že má stále co říct...:no::no:)

Meszarosovabolya

28. 12. 2010 20:27

Eliza, mne sa Tvoja verzia páči, určite vyskúšam, škoda, že Ti nemôžem prideliť aj bod. Len som uviedla dalšiu možnosť z Medzinárodnej kuchárky, ako sa tieto prsíčka pripravovali na Brusel Expo 58.

magdalenka magdalenka

28. 12. 2010 20:25

Receptík je veľmi pekný, trochu prácny, ale určite stojí za to! Vždy obdivujem tvoje fotky, ako to naaranžuješ, sú nádherné! Takže :yes:
(ten nick stačí prekopírovať, nemusíš opisovať)

chocolate

28. 12. 2010 20:21

Eliz:-K, recept je bombice, mám doma krůtí prsa, čerstvě mletá (mnou), takže se zítra chystám vytřít rodince zrak tímto receptem.

Eliza Eliza

28. 12. 2010 20:17

Moc Vám děkuji za body a pochvaly. :-K:-K
Mezsa...atd. promiň, nechce se mi ten nick celý opisovat :-8 - takový recept jsem také našla na Labužníku, ale raději jsem vycházela z reprintu anglické knihy, než z internetu. Co je tištěno, to je dáno. Navíc játra, jako ani jiné vnitřnosti, nejím...takže bych to stejně nevařila.:-)

Meszarosovabolya

28. 12. 2010 19:56

iste je to dobré, ale kuracie prsia sa v Pojarského prsíčkach plnia mletým teľacím mäsom a mletou kuracou pečienkou - játry bez obaľovania.:-))

ivulinka ivulinka

28. 12. 2010 19:20

Božské obrázky...:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře recepty kotlet požárského kuře podle požarski kotlet nej recepty na kuře kuřecí řízek požarského brusel dort recept kotlety požarskie recepty požarskeho kotlet kotlet požarského z mletého masa kuřecí plátky pojarski kotlet pozarskeho recept požárské karbanátky požarského řízek recept carske karbanatky carske karbanatky nej recepty kuře pečeně carské kuře pečené kuře na tymiánu kuchařka jiřiny bohdalové kotlety brusel

Suroviny: prsa kuřecí, rohlík, mléko, smetana ke šlehání, mouka hladká, vejce, ořech muškátový, omáčka worcesterová, pepř, sůl, olej, rajče, žampióny, cibule, česnek, protlak rajčatový, bobkový list, tymián, nať petrželová, máslo, cukr, sůl

TopRecepty.cz

Kuře podle Požarského

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EPQW