Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rohlíky jako dech - úžasné

Křupavé vypečené rohlíky pozvednou každou snídani na královskou hostinu. K domácí výrobě potřebujete jen pár základních surovin a trochu volného času. Naučte se jednoduchý recept, těsto je krásně vláčné, nadýchané a jemné.

Hodnocení receptu je 5,0 (191×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 140 min Doba tepelné úpravy: 10 min

150 min (140 min příprava + 10 min tepelná úprava)

5. 1. 2011 20:03

Suroviny pro 10 kusů

10 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 144 kJ / 2 425 kcal
Bílkoviny60,83 g
Tuky79,28 g
Vláknina16,94 g
Cholesterol 63 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy358,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala jsem se receptem od Cathleen přidáním sladěnky a receptem z mimibazaru pod názvem "Rohlíky jak od pekaře". Tím chci oběma děvčatům poděkovat za nejlepší recepty na bílé pečivo. Je to fantazie.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

impistalka01

23. 1. 2011 11:19

Ahojky dají se rohlíky udělat i bez domácí pekárny? Rá bych je zkusila ale byla bych nerada kdyby se nepovedli. Děkuji:-K

BILKOVAI BILKOVAI

21. 1. 2011 16:24

Václave, to jsem ráda a věřím, že si na nich pochutnáš.;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

21. 1. 2011 12:31

Ivetko. Dlouho jsem se k ničemu nevyjadřoval. Ale nyní mi to nedá. Rohlíky vypadají super. Já zbožňoval dřívější. Ale to je prač. Až si budu chtít pochutnat.- UDĚLÁM TVOJE. Zatím +bodík 26

BILKOVAI BILKOVAI

20. 1. 2011 20:40

Irrenko, ono asi záleží na tom, jaká je mouka. Ale já jsem těsto měla taky trochu řidší a musela jsem podsypávat/ale ne moc/. Motaly se mi hůř, ale kdybych přidala víc mouky, tak by už nebyly tak vláčné. Byly by sušší. Jsem ráda, že chutnaly:-8

Irrena Irrena

20. 1. 2011 14:34

Dnes jsem je upekla přesně podle receptu, jsou vážně jako dech:yes:Jen jsem musela přisypat mouku, těsto bylo docela řídké.

Sarovka

20. 1. 2011 13:49

Iveto, výborné rohlíky:-8:yes: Při motání prvního jsem se fakt nasmála, raději jsem našla postup. ;-):-) Ráda a určitě brzy budu opakovat. Díky

BILKOVAI BILKOVAI

16. 1. 2011 18:30

Isahu, ty jsou a ta detailní:yes::yes::yes:

isindy isindy

16. 1. 2011 14:46

i já se přidávám k zástupu a děkuji za výborné rohlíky :yes:, posílám bod i fotku ;-):-K

BILKOVAI BILKOVAI

12. 1. 2011 23:18

Holky, mám velkou radost, že se Vám povedly:-);-)

drahulin drahulin

12. 1. 2011 22:51

Ivetko už jsem je pekla potřetí a nemůžeme si je vynachválit.:yes::yes:

janatka janatka

12. 1. 2011 22:12

BILKOVAI-Ivet!!vynikající.Upekla dnes odpoledne a podle receptu a dala jsem lžičku medu(místo sladěnky)u nás ji prostě neseženu:-S už jsem se po ní pídila snad ve všech možných obchodech.Není tam vůbec cítit.Děcka když přišly domů ze školy tak se do nich pustily a za hoďku byly pryč.:-pTakže jsem zadělala další těsto s moukou pšeničnou celozrnnou.Krásně se pracuje s těstem a jsou chutné z obou druhů.:-K:yes:

Bibinka Bibinka

11. 1. 2011 21:06

BILKOVAI, tak jsem je teď večer spáchala, jsou výborné, ale nechala jsem je v troubě dýl a tak úplně jako dech nebyly, ale příště je udělám lépe. Máš 21.bod+fotku:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

11. 1. 2011 18:23

Irrenko, zajímavý nápad zaměnit pšeničnou mouku za žitnou.:-O To mně nenapadlo. Musím vyzkoušet. Dík za typ:yes:

Irrena Irrena

11. 1. 2011 17:39

Dneska jsem je upekla, ale dala jsem žitnou mouku a přesto jsou vynikající:yes:

Labajova

11. 1. 2011 16:12

Dneska jsem poprve v životě pekla rohlíky a musím říct,že je to vynikající recept.Bodik jsem poslala.

1 15 16 17 18 19 20

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rohlíky recept jako od pekaře domaci rohliky jako od pekare rohlíky rohlíky recept nejlepší rohlíky z pekárny domácí rohlíky z domácí pekárny recept na rohlíky pletení rohlíků nejlepší rohlíky domácí rohlíky rohlíky jako od pekaře úžasné domácí rohlíky rohlíky jako z obchodu rohlík nejlepší domácí rohlíky nejlepší domácí rohlíky rohliky jak od pekare rohlíky 80 jak se motají rohlíky jak zabalit rohlík

Suroviny: voda, sádlo, mouka hladká, sůl, sladěnka, kvasnice, mléko, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Rohlíky jako dech - úžasné

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pzKV